Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Koevermans: directie gaat beleid Feyenoord weer bepalen

Koevermans: directie gaat beleid Feyenoord weer bepalen

ROTTERDAM (ANP) - De directie gaat weer nadrukkelijk het beleid van Feyenoord bepalen en uitvoeren. Dat zei algemeen directeur Mark Koevermans op de nieuwjaarsreceptie van de club. "De laatste maanden zijn zwaar geweest", aldus de oud-tennisser. "Dan is het logisch dat de raad van commissarissen er wat dichter op gaat zitten. Nu is het tijd de zaken weer te normaliseren. De directie bepaalt, de rvc controleert."

Koevermans, de opvolger van de vertrokken Jan de Jong, riep op tot eenheid binnen de club. "Er zijn uiteraard meerdere wegen die naar succes leiden. Ik hoop oprecht dat we er in slagen met alle betrokkenen gezamenlijk één weg te vinden en samen de goede kant op gaan. Of dat op korte termijn gaat lukken weet ik niet, maar ik ga er alles aan doen om al die groepen bij elkaar te krijgen."

De directeur gaf aan dat Feyenoord er graag op korte termijn een spits bij wil hebben. "De kans is groot dat Kenneth Vermeer vertrekt. Er zullen inderdaad spelers verkocht of verhuurd moeten worden voor we iets op de transfermarkt kunnen doen. Dat betekent dat we heel creatief moeten zijn. Geef ons daarom nog even de tijd."

Haast

Of trainer Dick Advocaat, die in de loop van het seizoen Jaap Stam opvolgde, aanblijft kon Koevermans evenmin zeggen. "Ook voor dat proces nemen we nog even de tijd. Zelf heb ik uit de krant vernomen dat Dick geen haast heeft en dat Feyenoord zijn laatste club is. Daarom kunnen wij nu in alle rust naar onze toekomst en visie kijken."

Koevermans verwacht dat er in de zomer duidelijkheid komt over een mogelijk nieuw stadion. Hij is voorstander van een nieuw onderkomen. "Als we stappen willen maken zullen we een nieuw stadion moeten hebben. Een iconisch gebouw, waar we over heel lange tijd nog spelen. We gaan proberen dit belangrijke dossier over de streep te trekken."

Meer uit Voetbal

Club Brugge begint competitie met gelijkspel tegen KV Mechelen

BRUGGE (ANP) - De openingswedstrijd van het nieuwe seizoen in de Belgische voetbalcompetitie is in een gelijkspel geëindigd. Regerend landskampioen Club Brugge en KV Mechelen scoorden ieder een keer: 1-1.

5 uur geleden
Ten Hag voegt Zweed Georgson toe aan technische staf

MANCHESTER (ANP) - Trainer Erik ten Hag heeft de Zweed Andreas Georgson toegevoegd aan zijn technische staf bij Manchester United. De 42-jarige Scandinaviër is gespecialiseerd in spelhervattingen.

5 uur geleden
Spits Lammers tekent voor drie seizoenen bij FC Twente

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente heeft Sam Lammers aan de selectie toegevoegd. De 27-jarige spits wordt overgenomen van het Schotse Rangers FC en tekende voor drie jaar bij de club uit Enschede.

6 uur geleden
Noodlijdend Vitesse voert druk op licentiecommissie KNVB op

ARNHEM (ANP) - Vitesse doet een dringend beroep op de onafhankelijke beroepscommissie licentiezaken van de KNVB om de beoogde overname door ondernemer Guus Franke goed te keuren. Daarmee zou het verkrijgen van een proflicentie dichterbij komen.

7 uur geleden
Feyenoord laat middenvelder Hartjes naar Excelsior gaan

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord laat Lennard Hartjes definitief vertrekken naar het gedegradeerde Excelsior. De stadgenoot legde de 21-jarige middenvelder voor drie seizoenen vast. Afgelopen seizoen verhuurde Feyenoord Hartjes al aan Excelsior.

9 uur geleden
Dieperink op Spelen videoscheidsrechter bij Argentinië - Irak

LYON (ANP) - Rob Dieperink is door wereldvoetbalbond FIFA aangesteld als videoscheidsrechter bij het olympische duel tussen Argentinië en Irak in het mannentoernooi. Dat meldt de KNVB. De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld in Lyon en begint om 15.00 uur.

10 uur geleden
Koopmeiners en De Roon in selectie Atalanta voor oefenduel met AZ

BERGAMO (ANP) - Trainer Gian Piero Gasperini van Atalanta heeft Oranje-internationals Teun Koopmeiners en Marten de Roon opgenomen in zijn selectie voor de oefenwedstrijd van zaterdag tegen AZ in Alkmaar. De middenvelders misten het EK in Duitsland door blessures.

12 uur geleden