Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Koeman praat dag na Frankrijk op training uitgebreid met Depay

Koeman praat dag na Frankrijk op training uitgebreid met Depay

WOLFSBURG (ANP) - Ronald Koeman heeft een dag na het gelijkspel tegen Frankrijk op het EK uitgebreid gesproken met Memphis Depay. Terwijl de reserves en invallers trainden, liep de bondscoach naar zijn aanvalsleider toe en had in een witte tent die is ingericht als gym bijna een kwartier een individueel gesprek met hem.

Depay had het vrijdag zwaar tegen de Fransen en wist zijn stempel niet op de wedstrijd te drukken. Ook in de eerste groepswedstrijd tegen Polen kon de 30-jarige oud-PSV'er het verschil niet maken. "Voordat het toernooi begon, had ik het wel", zei Depay zelf na de wedstrijd. "Nu krijg ik weinig ballen en kom ik weinig in het spel voor. Dat hoop ik te verbeteren. Ik wil een betere bijdrage leveren. Hopelijk kunnen mijn ploeggenoten daarbij helpen."

Oranje, dat nagenoeg zeker is van een plek in de achtste finales, sluit de poulefase dinsdag af met een wedstrijd tegen Oostenrijk.

Meer uit Voetbal

FC Utrecht huurt linksbuiten Cathline van Franse FC Lorient

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht heeft vleugelspeler Yoann Cathline aan de selectie toegevoegd. De club huurt de 22-jarige Franse linksbuiten komend seizoen van FC Lorient uit Frankrijk en heeft ook een optie tot koop genomen.

2 uur geleden
Vitesse komt 6 miljoen euro tekort voor sluitende begroting

ARNHEM (ANP) - Vitesse heeft een tekort van 6 miljoen euro voor een sluitende begroting. Dat is volgens algemeen directeur ad interim, Edwin Reijntjes, de reden dat de club uit Arnhem tot 31 juli uitstel heeft gekregen om een begroting in te dienen bij de beroepscommissie van de KNVB.

4 uur geleden
Ajax legt 18-jarige verdediger Janse langer vast

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft verdediger Dies Janse vastgelegd tot 30 juni 2028, met een optie voor nog een jaar. De 18-jarige verdediger had in Amsterdam nog een verbintenis tot medio 2026.

6 uur geleden
FC Twente begint met uitwedstrijd tegen Salzburg op 6 augustus

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente begint het tweeluik van Red Bull Salzburg in de derde voorronde van de Champions League met de uitwedstrijd in Oostenrijk op 6 augustus. Een week later op dinsdag is de returnwedstrijd in Enschede, zo heeft de UEFA bekendgemaakt.

6 uur geleden
Voetballer Dallinga verruilt Toulouse voor Bologna

BOLOGNA (ANP) - De Nederlandse voetballer Thijs Dallinga verruilt Toulouse voor Bologna. De Italiaanse club maakte niet bekend tot wanneer het contract van de 23-jarige aanvaller loopt. De enkelvoudig international volgt bij Bologna landgenoot Joshua Zirkzee op, die naar Manchester United is vertrokken.

6 uur geleden
Scheidsrechter Dieperink al vroeg in actie op Spelen Parijs

PARIJS (ANP) - Voor voetbalscheidsrechter Rob Dieperink beginnen de Olympische Spelen woensdag al, twee dagen voor de openingsceremonie in Parijs.

7 uur geleden
Van der Laan in raad van commissarissen voetbalclub Sparta

ROTTERDAM (ANP) - Jeanet van der Laan is benoemd als lid van de raad van commissarissen van voetbalclub Sparta. De oud-voetbalinternational en voormalig lid van de Tweede Kamer slaagde er twee maanden geleden niet in om voorzitter van de KNVB te worden.

9 uur geleden