Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Klopp is lovend over zijn mogelijke opvolger Slot bij Liverpool

Klopp is lovend over zijn mogelijke opvolger Slot bij Liverpool

LIVERPOOL (ANP) - Trainer Jürgen Klopp heeft zich positief uitgelaten over zijn mogelijke opvolger Arne Slot bij Liverpool. "Als hij het wordt, dan vind ik dat een fijn idee", zei hij op een persconferentie voor het uitduel van zaterdag met West Ham United in de Premier League. "Hij laat Feyenoord mooi voetballen en het schijnt een aardige man te zijn. Ik speel geen rol in de zoektocht naar mijn opvolger, maar het klinkt allemaal heel goed. Als hij het wordt, dan heeft hij de beste baan bij de mooiste club van de wereld."

Feyenoord en Liverpool onderhandelen over een afkoopsom voor Slot, die nog twee jaar in Rotterdam onder contract staat. Volgens verschillende media verlangt Feyenoord meer dan 10 miljoen euro voor de 45-jarige coach die zelf graag bij de Engelse topclub aan de slag gaat.

Klopp neemt aan het einde van dit seizoen na negen jaar afscheid van Liverpool. Hij rekent niet meer op de landstitel na de nederlaag van woensdag bij Everton (2-0). "Ik zie Arsenal en City niet twee keer punten verliezen", zei hij. "Als ze dat wel doen, dan zou dat vrij dom zijn."

Meer uit Voetbal

Koopmeiners speelt door schorsing niet meer voor Almere City FC

ALMERE (ANP) - Peer Koopmeiners komt de laatste twee wedstrijden van dit seizoen niet meer in actie voor Almere City FC. De middenvelder kreeg afgelopen vrijdag in de wedstrijd tegen sc Heerenveen (1-1) een directe rode kaart voor een overtreding en is voor drie wedstrijden geschorst, waarvan een voorwaardelijk. Dat meldt de club, die dertiende staat in de Eredivisie.

18 minuten geleden
Huldiging Bayer Leverkusen na historisch seizoen op 26 mei

LEVERKUSEN (ANP/DPA) - Bayer Leverkusen wordt op 26 mei gehuldigd voor het nu al historische seizoen, waarin het voor het eerst het kampioenschap van Duitsland veroverde. Een dag voor het feest speelt het elftal van succescoach Xabi Alonso nog de Duitse bekerfinale, terwijl de ploeg ook een goede kans maakt de eindstrijd van de Europa League op 22 mei te bereiken.

29 minuten geleden
Club Brugge mist Nederlandse back Meijer rest van seizoen

BRUGGE (ANP) - Club Brugge kan tijdens het restant van het seizoen geen beroep meer doen op Bjorn Meijer. De Nederlandse verdediger heeft zondag een knieblessure opgelopen en zal "meerdere maanden" niet beschikbaar zijn, meldde de club.

2 uur geleden
Borussia Dortmund met fitte basis richting PSG voor return CL

PARIJS (ANP) - Borussia Dortmund kan dinsdag in de return tegen Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League een beroep doen op de vaste basis van de laatste tijd. De ploeg van trainer Edin Terzic verdedigt in Parijs een 1-0-voorsprong na de overwinning in de heenwedstrijd in Duitsland van vorige week.

3 uur geleden
Messi en FIFA-baas Infantino eren overleden bondscoach Menotti

BUENOS AIRES (ANP/DPA) - Lionel Messi en voorzitter Gianni Infantino van wereldvoetbalbond FIFA hebben hun respect betuigd aan de zondag op 85-jarige leeftijd overleden César Luis Menotti. "Een van de grote namen van ons voetbal", zei Messi over de voormalige bondscoach van Argentinië, die het land in 1978 naar de eerste wereldtitel leidde.

5 uur geleden
AS Roma kan in eigen huis niet winnen van Juventus

ROME (ANP) - AS Roma is er niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen Juventus te winnen. In het Stadio Olimpico eindigde het duel tussen de nummer 5 en de nummer 3 van de Serie A in 1-1.

16 uur geleden
Coach Slot genoot van 'echt heel bijzonder' eerbetoon in De Kuip

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Arne Slot was onder de indruk van het uitgebreide eerbetoon dat hij van de Feyenoord-fans kreeg tijdens de 5-0-thuiszege op PEC Zwolle. "Ik zou het kunnen downgraden, maar dat zou geen recht doen aan de gevoelens die ik op dat moment had. De afgelopen drie jaar heb ik al steeds de waardering gevoeld van de fans, maar vandaag was het wel heel massaal. Echt heel bijzonder", zei Slot voor de camera van ESPN na zijn voorlopig waarschijnlijk voorlaatste wedstrijd in De Kuip.

16 uur geleden