Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Klopp denkt dat Liverpool 'zichzelf opnieuw moet uitvinden'

Klopp denkt dat Liverpool 'zichzelf opnieuw moet uitvinden'

NAPELS (ANP) - Jürgen Klopp denkt dat Liverpool "zichzelf weer opnieuw moet uitvinden". Dat zei de Duitse trainer na de duidelijke nederlaag in de uitwedstrijd tegen Napoli. Het werd in Napels liefst 4-1.

"Het lijkt erop dat we onszelf opnieuw moeten uitvinden, want er ontbreken echt veel dingen. Niet in alle wedstrijden, maar nu. Het leuke is dat we midden in een Premier League-seizoen en een Champions League-campagne zitten", aldus Klopp. "We moeten een maner vinden om in vrijwel alles veel beter te worden."

Bij rust keek Liverpool al tegen een 3-0-achterstand aan. "Het is echt moeilijk om te accepteren, maar het is niet zo moeilijk te verklaren als je de wedstrijd hebt gezien. Ten eerste speelde Napoli een heel goede wedstrijd en wij niet", zei Klopp.

"Verder waren we defensief en aanvallend niet compact. Tot Thiago Alcantara het veld betrad, kan ik me geen 'tegendruksituatie' herinneren, we stonden te ver uit elkaar. Alles is duidelijk, maar waarom het gebeurde kan ik nu niet beantwoorden, laat me erover nadenken. Het is een heel bittere pil die we moeten slikken."

Liverpool stond vorig seizoen nog in de finale van de Champions League. In 2019 won de ploeg van Klopp het toernooi.

Volgende week is Ajax op Anfield de tegenstander van Liverpool.

Meer uit Voetbal

Franse internationals Mbappé en Rabiot trainen individueel

PARIJS (ANP/AFP) - Kylian Mbappé en Adrien Rabiot hebben niet meegetraind met de Franse voetbalploeg. De twee internationals verschenen niet op het veld en deden binnen individuele oefeningen.

1 uur geleden
Trainer Italiano vertrekt na drie jaar bij Fiorentina

FLORENCE (ANP/AFP) - Fiorentina moet op zoek naar een nieuwe trainer. Vincenzo Italiano vertrekt na drie jaar, meldde hij na de laatste competitiewedstrijd bij Atalanta (2-3).

2 uur geleden
Maandag huldiging NAC op Grote Markt Breda

BREDA (ANP) - Breda viert de promotie van NAC naar de Eredivisie maandagmiddag met een huldiging op het bordes van het stadhuis op de Grote Markt, meldt de gemeente. Zondagavond zal de spelersbus verwelkomd worden op een parkeerterrein bij het Rat Verleghstadion, waar duizenden fans de wedstrijd tegen Excelsior in Rotterdam op een videoscherm volgden. De gemeente waarschuwt dat het terrein vol is en roept mensen op de overwinning elders te vieren.

2 uur geleden
Real viert vijftiende titel in Champions League in druk Madrid

MADRID (ANP) - De selectie van Real Madrid heeft de vijftiende overwinning in de Champions League bij terugkeer in Spanje uitgebreid gevierd. De spelers werden in een witte bus stapvoets door de stad geleid. Langs de route stonden duizenden uitzinnige fans.

2 uur geleden
Van Gastel zag NAC Breda pas in de play-offs een team worden

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Jean-Paul van Gastel zag NAC Breda dit seizoen op het juiste moment pieken. De club promoveerde als nummer 8 van de eerste divisie via de play-offs naar de Eredivisie.

3 uur geleden
Fans Fenerbahçe verwelkomen nieuwe trainer Mourinho als held

ISTANBUL (ANP) - José Mourinho is in Istanbul door duizenden mensen onthaald. De 61-jarige Portugese coach moet Fenerbahçe komend seizoen in Turkije aan de landstitel helpen. De voorbije twee seizoenen werd rivaal Galatasaray kampioen.

3 uur geleden
Koopmeiners komt laatste competitieduel voor EK schadevrij door

BERGAMO (ANP) - Teun Koopmeiners is de laatste competitiewedstrijd met Atalanta schadevrij doorgekomen. De middenvelder verloor met zijn elftal van Fiorentina (2-3) en deed de gehele wedstrijd mee. Koopmeiners komt nu naar Zeist, waar hij zich met het Nederlands elftal gaat voorbereiden op het EK. Koopmeiners doet donderdag nog niet mee in het oefenduel met Canada, meldde bondscoach Ronald Koeman deze week.

4 uur geleden