Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kickbokser Ben Saddik langer bij Glory

Kickbokser Ben Saddik langer bij Glory

AMSTERDAM (ANP) - Jamal Ben Saddik heeft zijn contract bij kickboksorganisatie Glory verlengd. De 29-jarige Belg heeft overeenstemming bereikt over een meerjarige verbintenis.

"Ik ben in mijn leven altijd uitdagingen aangegaan en ik ben erg blij dat mijn fans me, na een jaar afwezigheid in de ring, weer kunnen zien vechten", laat Ben Saddik weten. "Ik ben Glory erg dankbaar voor wat ze voor mijn carrière hebben gedaan, en ik ben blij dat ik op een dergelijk mooi platform mag vechten. Het is altijd heel belangrijk voor me geweest om fans de beste en meest spectaculaire gevechten te geven."

Ben Saddik streed in 2017 tegen Rico Verhoeven om de wereldtitel. Hij verloor met een technische knock-out, maar aast op revanche. Nu hij zijn verbintenis heeft verlengd, lijkt een nieuwe confrontatie op komst.

Verhoeven verdedigde vorige maand met succes zijn wereldtitel tegen Badr Hari. Ben Saddik hoopt dat hij Verhoeven nu mag uitdagen, voordat de Brabander mogelijk weer een keer tegen Badr Hari gaat vechten.

Ben Saddik debuteerde in 2011 als professioneel kickbokser. Hij versloeg Verhoeven in dat jaar met een technische knock-out.

Meer uit Sport

Jokic leidt titelverdediger Nuggets naar zege op Lakers in NBA

LOS ANGELES (ANP) - Nikola Jokic heeft de basketballers van Denver Nuggets dicht bij een plek in de halve finales van de play-offs van de Western Conference NBA gebracht. De Serviër had met 24 punten, 15 rebounds en 9 assists een groot aandeel in een zege op Los Angeles Lakers (105-112).

3 minuten geleden
Van Gerwen strandt in halve finale Premier League in Liverpool

LIVERPOOL (ANL) - Darter Michael van Gerwen is in de dertiende ronde van de Premier League gestrand in de halve finales. De 35-jarige Brabander verloor op zijn verjaardag in Liverpool met 6-2 van Rob Cross.

8 uur geleden
Formule E-auto trekt in 2025 sneller op dan Formule 1-wagen

MONACO (ANP) - De elektrische sportwagen die in 2025 in de Formule E zal rijden, trekt sneller op dan een Formule 1-auto. De Gen3 Evo-auto gaat in 1,86 seconde van 0 naar 100 kilometer per uur en dat is 30 procent sneller dan de huidige Formule 1-auto, meldde Formule E-baas Jeff Dodds.

9 uur geleden
Atlete Bol loopt vlak voor Spelen in Diamond League Londen

LONDEN (ANP) - Atlete Femke Bol loopt op 20 juli, zes dagen voor aanvang van de Olympische Spelen in Parijs, een 400 meter horden op de meeting uit de Diamond League in Londen. De 24-jarige wereldkampioene liep vorig jaar in Londen haar Europees record van 51,45 seconden. De Amersfoortse is sinds augustus 2021 ongeslagen op de 400 meter horden in de Diamond League; ze won negentien races op rij.

11 uur geleden
Topontwerper Newey verlaat kampioensteam Red Bull

MILTON KEYNES (ANP/RTR) - Topontwerper Adrian Newey heeft besloten het Formule 1-team van Red Bull te verlaten. Dat meldden onder meer de BBC en diverse goed ingevoerde autosportmedia.

12 uur geleden
Nadal eenvoudig naar tweede ronde masterstoernooi Madrid

MADRID (ANP) - Rafael Nadal heeft de tweede ronde van het masterstoernooi van Madrid bereikt. De 37-jarige Spanjaard was in twee sets te sterk voor de Amerikaan Darwin Blanch: 6-1 6-0.

12 uur geleden
Shorttrackster Schulting gaat langebaanschaatsen bij Jumbo

HEERENVEEN (ANP) - Shorttrackster Suzanne Schulting sluit aan bij schaatsploeg Jumbo. De meervoudig olympisch kampioene gaat het shorttracken combineren met langebaanschaatsen, meldt de ploeg van coach Jac Orie.

13 uur geleden