Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kasanwirjo tekent tot medio 2027 bij Feyenoord

Kasanwirjo tekent tot medio 2027 bij Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Neraysho Kasanwirjo heeft bij Feyenoord een contract ondertekend tot medio 2027. De Rotterdamse club, de koploper in de Eredivisie, neemt de 20-jarige voetballer over van FC Groningen.

Kasanwirjo maakte in 2021 zijn Eredivisedebuut bij FC Groningen. In anderhalf jaar speelde de jeugdinternational 52 officiële wedstrijden voor FC Groningen, waarin hij speelde als verdediger en middenvelder. Daarin scoorde hij drie keer. FC Groningen meldde afgelopen vrijdag al dat beide clubs een akkoord hadden bereikt over de overgang van Kasanwirjo die nog een contract had tot medio 2024.

"Ik ben heel blij en trots dat ik mezelf nu Feyenoorder kan noemen", zei Kasanwirjo. "De interesse van Feyenoord was voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het is nu aan mij om deze lijn vast te houden om hier te kunnen slagen."

Feyenoord hoopt dat Kasanwirjo woensdag al bij de selectie kan zitten voor het duel met NEC.

Meer uit Voetbal

Manchester United komt ondanks zege niet verder dan achtste plek

BRIGHTON (ANP) - Manchester United is er via de competitie niet in geslaagd zich voor Europees voetbal te plaatsen. Het elftal van coach Erik ten Hag won op de laatste speeldag bij Brighton & Hove Albion (0-2), maar dat was niet voldoende om van de achtste plaats af te komen.

20 minuten geleden
Excelsior-coach Dijkhuizen hoopt op twee mooie weken in play-offs

ROTTERDAM (ANP) - Excelsior moet na de 4-0-nederlaag bij Feyenoord als nummer 16 van de Eredivisie de nacompetitie in. Trainer Marinus Dijkhuizen baalt, maar blijft geloven in lijfsbehoud. ADO Den Haag is komende week de eerste horde in de play-offs.

53 minuten geleden
Chong en Krul degraderen met Luton Town uit Premier League

LUTON (ANP) - Luton Town verdwijnt na een jaar alweer uit de Premier League. De club verloor tijdens de laatste speelronde van Fulham (2-4) en eindigde als achttiende. Burnley en Sheffield United waren al gedegradeerd. Nottingham Forest won bij Burnley (1-2) en handhaafde zich.

55 minuten geleden
Manchester City voor vierde jaar op rij kampioen van Engeland

MANCHESTER (ANP) - Manchester City heeft zich voor het vierde jaar op rij verzekerd van de Engelse voetbaltitel. Een zege in de thuiswedstrijd tegen West Ham United (3-1) volstond voor het elftal van trainer Pep Guardiola. Voor Manchester City, waar Oranje-international Nathan Aké voetbalt, is het de zesde landstitel in de laatste zeven jaar. Alleen Liverpool kroonde zich in die periode ook tot kampioen, in 2020.

1 uur geleden
Trainer Oosting gaat feestvieren na derde plaats voor FC Twente

ZWOLLE (ANP) - Trainer Joseph Oosting van FC Twente hapte even naar adem na de zwaarbevochten uitzege van FC Twente op PEC Zwolle (1-2). "Dit was een rollercoaster", lachte hij. "Ik moet het nu allemaal nog even laten bezinken. Maar vanavond ga ik los. Dan laat ik de heupjes wel even gelden."

1 uur geleden
Timber maakt na zware knieblessure rentree bij Arsenal

LONDEN (ANP) - Jurriën Timber heeft zijn rentree gemaakt in het eerste elftal van Arsenal. De Nederlandse verdediger, die in augustus een zware knieblessure opliep, viel in de thuiswedstrijd tegen Everton in de 69e minuut in.

1 uur geleden
Slot dankbaar voor gemaakte herinneringen bij Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - De naar Liverpool vertrekkende trainer Arne Slot kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij Feyenoord. In drie jaar tijd pakte hij met de club onder meer de landstitel en de KNVB-beker. Ook bereikte hij in 2022 met de Rotterdammers de finale van de Conference League, waarin werd verloren van AS Roma.

2 uur geleden