Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kane: we moeten tegen Denemarken laten zien dat we wereldtop zijn

Kane: we moeten tegen Denemarken laten zien dat we wereldtop zijn

LONDEN (ANP) - Harry Kane vindt dat de tijd is aangebroken dat Engeland moet bewijzen dat het tot de wereldtop behoort. "Dat kunnen we maar op één manier doen", zei de spits in aanloop naar de halve finale van het Europees kampioenschap voetbal op Wembley. "Dat is door te winnen van Denemarken en door te gaan naar de finale."

De laatste grote prijs van Engeland dateert alweer van 1966, toen in eigen land het wereldkampioenschap werd gewonnen. Op het EK stond het land nog nooit in de eindstrijd.

Drie jaar geleden echter was er op het WK ook al een halve finale, die verloren ging tegen Kroatië. "Nu moeten we de volgende stap zetten", aldus Kane. "Destijds waren we eigenlijk al verrast door een plek bij de laatste vier. Nu niet. We willen meer."

Maar aan grote woorden heb je niets, vervolgde de aanvaller van Tottenham Hotspur. "We kunnen er eindeloos over praten, maar dat heeft weinig zin. We moeten het nu, voor eigen publiek, op het veld laten zien. We hebben de kans een prestatie neer te zetten die onze fans nog lang zal bijblijven. Laten we dat daarom nu gaan doen."

Meer uit Voetbal

FC Volendam legt zich neer bij uitstel duel met Ajax

VOLENDAM (ANP) - FC Volendam gaat geen verdere stappen ondernemen om te proberen de wedstrijd tegen Ajax van komende woensdag te laten doorgaan. De Amsterdamse club liet eerder al weten af te zien van juridische stappen. "FC Volendam sluit zich hierbij aan en legt zich zodoende neer bij het besluit van de KNVB", aldus een verklaring van de club.

38 minuten geleden
Tottenham Hotspur haalt 16-jarig talent uit Kroatië

LONDEN (ANP) - Tottenham Hotspur heeft een akkoord bereikt over de transfer van de pas 16-jarige Luka Vuskovic van Hajduk Split. De Kroatische jeugdinternational komt over twee jaar naar Londen en zal een contract tekenen tot de zomer van 2030. De reglementen van de FIFA schrijven voor dat een speler 18 jaar oud moet zijn, voordat hij de overstap naar Engeland kan maken.

55 minuten geleden
Ajax stapt niet naar de rechter en speelt woensdag tegen Feyenoord

AMSTERDAM (ANP) - Ajax ziet af van een gang naar de rechter om af te dwingen dat het woensdag niet tegen Feyenoord, maar FC Volendam moet voetballen. De club uit Amsterdam overwoog maandag juridische stappen tegen de KNVB, maar heeft daar na overleg met FC Volendam toch van afgezien.

1 uur geleden
Jong Ajax geeft in extra tijd voorsprong weg tegen FC Eindhoven

AMSTERDAM (ANP) - Jong Ajax is er niet in geslaagd de eerste competitiezege te boeken in de Keuken Kampioen Divisie. De Amsterdammers van trainer Dave Vos leken lang met 1-0 te gaan winnen van FC Eindhoven, maar de bezoekers kwamen in de extra tijd op gelijke hoogte.

12 uur geleden
Feyenoord-directeur wilde 3-0-stand Klassieker als einduitslag

HILVERSUM (ANP) - Als het aan algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord had gelegen was de 3-0-tussenstand bij de gestaakte Klassieker in Amsterdam ook de eindstand geworden. "De enige juiste uitkomst was geweest, het is 3-0. Dit is dusdanig slecht, dit is hét moment om dit een keer te doen", zei hij bij het programma Rondo op Ziggo over de incidenten die de aanleiding vormden voor het staken van de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA.

13 uur geleden
KNVB houdt vast aan datum restant Klassieker ondanks onvrede

ZEIST (ANP) - De KNVB houdt vast aan komende woensdag voor het uitspelen van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. De onvrede van Ajax en FC Volendam, die oorspronkelijk tegen elkaar zouden spelen op woensdag, heeft geen invloed op het besluit. "Vanuit onze kant is woensdag definitief", zei Jan Bluyssen, manager competitiezaken van de voetbalbond, over de nieuwe datum voor het restant van de Klassieker.

16 uur geleden
Ook fans Ajax tegen het verplaatsen van duel met FC Volendam

AMSTERDAM (ANP) - De supportersvereniging van Ajax wil niet dat het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Feyenoord woensdagmiddag wordt uitgespeeld en dat het voor woensdagavond geplande duel met FC Volendam een andere datum krijgt.

16 uur geleden