Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Juventus verslaat Cagliari met hoofdrol Ronaldo

TURIJN (ANP) - Aan de hand van Cristiano Ronaldo heeft Juventus eenvoudig gewonnen van Cagliari. De landskampioen versloeg de nummer zes uit de Serie A met 4-0. Juventus heeft door de zege drie punten meer dan Internazionale, dat later maandag in actie komt tegen Napoli.

Alle doelpunten in het Allianz Stadium van Juve vielen in de tweede helft. Ronaldo opende vier minuten na rust de score. In de 67e minuut benutte de Portugees een strafschop na een overtreding op Paulo Dybala. Ronaldo stelde Gonzalo Higuaín tien minuten voor tijd in staat de 3-0 te maken en zorgde een minuut later zelf voor de 4-0.

Matthijs de Ligt bleef opnieuw op de bank bij Juventus. Coach Maurizio Sarri gaf weer de voorkeur aan Merih Demiral. De Ligt miste voor de winterstop ook enkele wedstrijden maar had toen nog last van een schouderblessure.

Vrije trap

Atalanta haalde uit tegen Parma. Met Hans Hateboer en Marten de Roon in de ploeg won de club uit Bergamo met 5-0 van Parma. De Roon gaf de voorzet voor de 1-0 van Alejandro Gómez. Remo Freuler en Robin Gosens zorgden voor de 3-0-ruststand. In de tweede helft bepaalde Josip Ilicic de eindstand met twee treffers op 5-0.

Atalanta staat vijfde met 34 punten, elf minder dan Juventus. Parma staat twee plaatsen lager en heeft negen punten minder.

Bologna had eerder op de dag al 1-1 gespeeld tegen Fiorentina. Riccardo Orsolini maakte uit een vrije trap in blessuretijd de gelijkmaker voor Bologna. Marco Benassi had de bezoekers uit Florence op 1-0 gezet. AC Milan en Sampdoria bleven steken op 0-0. Zlatan Ibrahimovic maakte in de tweede helft zijn rentree bij Milan.

Meer uit Voetbal

Veerman ziet PSV beste wedstrijd van seizoen spelen

HEERENVEEN (ANP) - Joey Veerman genoot tijdens het uitduel met sc Heerenveen van het spel van PSV. "Op de valreep persen we er nog even de beste wedstrijd van het seizoen uit", lachte de Volendammer na de zege van 8-0.

24 minuten geleden
Cristante bezorgt AS Roma zege in duel van achttien minuten

UDINE (ANP) - AS Roma heeft de eerder gestaakte wedstrijd tegen Udinese met succes afgemaakt. Bryan Cristante bezorgde de Romeinse ploeg diep in blessuretijd de winst en bracht de eindstand op 2-1. Roma verstevigde de vijfde plaats in de Serie A.

57 minuten geleden
PSV boekt bij sc Heerenveen grootste uitzege in Eredivisie ooit

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen een record gebroken. De Eindhovenaren wonnen met 8-0.

1 uur geleden
PSV kan titel na 8-0 bij Heerenveen alleen in theorie nog missen

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft de eerste landstitel sinds 2018 bijna binnen. De Eindhovenaren lieten sc Heerenveen in Friesland volledig kansloos en wonnen met 8-0. Bij rust was het al 5-0.

PSV na klinkende zege op sc Heerenveen (0-8) officieus kampioen

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft de landstitel in de Eredivisie officieus binnen. De Eindhovenaren namen snel afstand van sc Heerenveen (0-8) en vergrootten daarmee de voorsprong op eerste achtervolger Feyenoord tot 12 punten.