Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Justin Bieber cancelt tour en komt begin 2023 niet naar Nederland

Justin Bieber cancelt tour en komt begin 2023 niet naar Nederland

AMSTERDAM (ANP) - Justin Bieber heeft alle resterende optredens van zijn wereldtournee geannuleerd en schuift de shows door naar een later moment in 2023. Dat betekent dat de Canadese zanger in januari niet naar Nederland komt. Hij zou op 11, 13 en 14 januari in de Ziggo Dome in Amsterdam een concert geven.

De tournee moest eigenlijk begin 2020 al van start gaan, maar vanwege de coronapandemie werd deze uitgesteld naar februari dit jaar. Bieber gaf tot nu toe optredens in tien verschillende landen, waaronder Brazilië waar hij voor het laatst optrad.

Begin september maakte hij bekend dat hij om gezondheidsredenen zijn tournee even pauzeerde. Een kleine twee weken later meldde de zanger dat hij zijn concerten tot en met 18 oktober zou annuleren. De reeks optredens die Bieber nu verder heeft geschrapt, stond tot en met 25 maart 2023 op het programma. Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Meer uit Binnenland

NRC en De Limburger alsnog gelijk in zaak over verhalen Knops

AMSTERDAM (ANP) - Het gerechtshof Amsterdam heeft in hoger beroep geoordeeld dat de berichtgeving over voormalig minister Raymond Knops (CDA) door NRC en De Limburger op feiten gestoeld was. De krantentitels brachten in 2020 naar buiten dat Knops voor tienduizenden euro's bevoordeeld was bij de aankoop van zijn woning in de gemeente Horst aan de Maas.

6 minuten geleden
NS verkoopt Duitse dochteronderneming Abellio

UTRECHT (ANP) - NS verkoopt zijn dochterbedrijf Abellio Duitsland aan de Duitse spooronderneming BeNEX, maakte het spoorwegbedrijf dinsdag bekend. Daarmee zijn de laatste activiteiten van NS in het buitenland beëindigd. Het bedrijf wil zich volledig gaan richten op de Nederlandse reiziger, zowel voor binnenlands als internationaal treinverkeer.

45 minuten geleden
Rechter moet beslissen over mondkapjes-ton Sywert van Lienden

AMSTERDAM (ANP) - Waar moet het geld vandaan komen, zodat Sywert van Lienden een advocaat kan betalen in de mondkapjes-affaire? Die vraag wordt uiterlijk 7 mei door de rechter beantwoord. Van Lienden had een kort geding aangespannen tegen de Stichting Hulptroepen Alliantie, die beslag heeft gelegd op een bedrag dat volgens hem bedoeld is voor rechtsbijstand.

48 minuten geleden
Meer dreiging jihadisten door koranvernieling en conflict Israël

ZOETERMEER (ANP) - De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) constateert afgelopen jaar een toename van de terroristische dreiging door het wereldwijde jihadisme. De toename is volgens de dienst te wijten aan koranvernielingen in Nederland en andere Europese landen en aan het "conflict tussen Israël en Hamas".

1 uur geleden
AIVD: dreigingsbeeld voor Nederland in 2023 in veel opzichten slechter

ZOETERMEER (ANP) - Het grimmige dreigingsbeeld voor Nederland is het afgelopen jaar "in veel opzichten slechter geworden", dat stelt de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) dinsdag in het jaarverslag over 2023. Het wereldwijde jihadisme vormde ook vorig jaar nog altijd de voornaamste dreiging voor Nederland, volgens de dienst.

1 uur geleden
OM eist 22 jaar cel en tbs in hoger beroep zaak kruisboogschutter

ARNHEM (ANP) - Het Openbaar Ministerie eist in hoger beroep opnieuw 22 jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen Kenzo K. (31) uit Almelo, die terechtstaat voor het doodsteken van twee vrouwen en twee moordpogingen met een kruisboog. Dit zei de aanklaagster dinsdag bij aanvang van haar requisitoir.

1 uur geleden
COC Nederland noemt toename lhbti-discriminatie schrikbarend

AMSTERDAM (ANP) - COC Nederland noemt het 'schrikbarend' dat het aantal meldingen van lhbti-discriminatie het afgelopen jaar met bijna een kwart is gestegen. "De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden", reageert voorzitter Astrid Oosenburg van de belangenorganisatie op een onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken, de politie en antidiscriminatiebureaus.

2 uur geleden