Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jongen (14) neergestoken in Rotterdam, twee vrouwen aangehouden

Jongen (14) neergestoken in Rotterdam, twee vrouwen aangehouden

ROTTERDAM (ANP) - Bij een steekincident op de Kruiskade in Rotterdam is maandagavond een 14-jarige jongen uit Rotterdam gewond geraakt. De politie heeft twee vrouwen van 17 jaar uit Rotterdam en Vlaardingen aangehouden op de Diergaardesingel en sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen worden verricht.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het incident en de rol en betrokkenheid van de twee verdachten.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Politie arresteert relschoppers Haagse Schilderswijk

DEN HAAG (ANP) - De politie heeft in de Schilderswijk in Den Haag meerdere mensen aangehouden die eieren, stenen en zwaar vuurwerk naar agenten gooiden. Voor de tweede avond en nacht op rij was het onrustig in de wijk en was de Mobiele Eenheid (ME) op de been.

2 uur geleden
Verdachten fatale schietpartij horen of ze in cel moeten blijven

AMSTERDAM (ANP) - Vier Amsterdammers (tussen de 18 en 26 jaar) die woensdag werden aangehouden voor de fatale schietpartij bij een recreatieplas in Amsterdam die Bas van Wijk het leven kostte, horen vrijdagmiddag of ze langer moeten blijven vastzitten. De politie hield vijf verdachten aan, maar een van hen mocht al gaan; hij blijkt niet te zijn betrokken bij het schietincident.

2 uur geleden
Stille tocht voor doodgeschoten Bas van Wijk uit Badhoevedorp

BADHOEVEDORP (ANP) - Aan het begin van de avond is er in Badhoevedorp een stille tocht voor de afgelopen zaterdag omgekomen Bas van Wijk uit die plaats. De 24-jarige man werd zaterdag doodgeschoten bij een recreatieplas in Amsterdam.

2 uur geleden
Genderneutrale naam voor pandajong Ouwehands

RHENEN (ANP) - Het in mei geboren pandajong in Ouwehands Dierenpark krijgt vrijdag een naam. Het is in elk geval een genderneutrale naam, want ook de verzorgers van de panda's weten nog niet of er een mannetje of een vrouwtje is geboren.

2 uur geleden
Tweede dag coronatests rond camping Appelhof op Terschelling

MIDSLAND (ANP) - Jongeren die op camping Appelhof verblijven, andere toeristen en inwoners van Terschelling kunnen zich ook vrijdag laten testen op het coronavirus. Ze kunnen daarvoor, zonder afspraak, tussen 09.00 en 11.30 uur terecht bij een kerkgebouw in het dorp Midsland. Daarna gaan de monsters met de veerboot naar het vasteland. In de loop van vrijdagavond moeten de geteste mensen horen of ze het coronavirus onder de leden hebben.

3 uur geleden
ME drijft relschoppers uit elkaar in Haagse Schilderswijk

DEN HAAG (ANP) - Voor de tweede avond op rij is in de Haagse Schilderswijk de Mobiele Eenheid (ME) op de been. Donderdagavond laat verzamelden zich enkele honderden mensen op de Hoefkade. Toen sommigen vuurwerk begonnen af te steken en een brandje stichtte, greep de ME in en dreef de groep uit elkaar.

3 uur geleden
Ook reiziger uit Nederland verplicht in zelfisolatie in VK

LONDEN (ANP) - Reizigers uit Nederland en meerdere andere landen moeten vanaf zaterdag verplicht veertien dagen in zelfisolatie als ze naar het Verenigd Koninkrijk reizen. Die maatregel is bedoeld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maakte de Britse minister van Transport Grant Shapps bekend.

7 uur geleden