Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Italiaanse bondscoach rekent bij Europese titelstrijd op Verratti

Italiaanse bondscoach rekent bij Europese titelstrijd op Verratti

ROME (ANP) - De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini verwacht dat hij op het Europees kampioenschap voetbal kan beschikken over Marco Verratti. Volgens Mancini herstelt de middenvelder sneller dan verwacht van een blessure aan een knie.

"De situatie is in de laatste twee weken in positieve zin flink veranderd", zei de trainer in aanloop naar het oefenduel met San Marino van vrijdag. Hij neemt daarom de middenvelder van Paris Saint-Germain vermoedelijk op in zijn definitieve selectie, zelfs al zou Verratti nog niet beschikbaar zijn voor de eerste wedstrijd op het EK.

Italië speelt in de groepsfase tegen Turkije, Zwitserland en Wales.

Meer uit Voetbal

Olympiakos tegenstander Fiorentina in finale Conference League

PIRAEUS (ANP) - Olympiakos is de tegenstander van Fiorentina in de finale van de Conference League. De Griekse club versloeg in de tweede halve finale Aston Villa met 2-0, nadat de club ook al de eerste wedstrijd in Birmingham had gewonnen (4-2).

39 minuten geleden
Atalanta voor het eerst in clubhistorie naar Europese eindstrijd

BERGAMO (ANP) - Atalanta heeft voor het eerst in zijn bestaan een Europese eindstrijd bereikt. De Italiaanse voetbalclub versloeg Olympique Marseille in de halve finales van de Europa League met 3-0 en dat was voldoende na de 1-1 van een week eerder.

40 minuten geleden
Bayer Leverkusen ten koste van AS Roma naar finale Europa League

LEVERKUSEN (ANP) - Bayer Leverkusen heeft zich ten koste van AS Roma geplaatst voor de finale van de Europa League. De ploeg van de Spaanse trainer Xabi Alonso speelde met 2-2 gelijk tegen de Italianen en dat was voldoende na de 2-0-zege van een week eerder in Rome.

44 minuten geleden
Janssen helpt Wolfsburg met doelpunt aan tiende beker op rij

KEULEN (ANP) - De Nederlandse voetbalinternational Dominique Janssen heeft met een doelpunt in de Duitse bekerfinale bijgedragen aan de 2-0-zege van VfL Wolfsburg op Bayern München. Het was de tiende keer op rij dat de vrouwen van Wolfsburg de nationale beker in de wacht sleepten.

5 uur geleden
Van Bommel verliest met Antwerp bekerfinale van Union

BRUSSEL (ANP) - De Nederlandse trainer Mark van Bommel is er met Antwerp niet in geslaagd om voor het tweede jaar op rij beslag te leggen op de Belgische voetbalbeker. In Brussel werd de finale van de Croky Cup met 1-0 verloren van Union, dat voor het eerst sinds 1914 de beste was.

6 uur geleden
Van der Maarel krijgt afscheidswedstrijd bij FC Utrecht

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht-voetballer Mark van der Maarel krijgt een afscheidswedstrijd in september. De club uit de Eredivisie laat weten op gepaste wijze afscheid te willen nemen van de 34-jarige verdediger.

6 uur geleden
Arsenal langer door met middenvelder Jorginho

LONDEN (ANP/BELGA) - Arsenal heeft het aflopende contract van middenvelder Jorginho met een seizoen verlengd. De 32-jarige Italiaanse voetballer kwam in januari 2023 over van Chelsea.

6 uur geleden