Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Invaller Lamela helpt Sevilla in blessuretijd aan zege

Invaller Lamela helpt Sevilla in blessuretijd aan zege

MADRID (ANP) - Erik Lamela heeft Sevilla aan een zwaarbevochten uitzege op Getafe geholpen. De Argentijnse spits maakte in blessuretijd het enige doelpunt (0-1).

Lamela verliet Tottenham Hotspur deze zomer voor Sevilla. Hij scoorde vorige week al tweemaal tegen Rayo Vallecano (3-0). Sevilla voert La Liga na twee speelronden aan. Alleen Atlético Madrid heeft ook nog geen verliespunten opgelopen. De kampioen heeft echter een slechter doelsaldo dan Sevilla.

Bij Sevilla ontbrak de geblesseerde Luuk de Jong. Oussama Idrissi mocht in de tweede helft invallen bij de bezoekers, net als Karim Rekik. Youssef En-Nesyri leek Sevilla in de slotfase ook al op voorsprong te schieten. De spits stond echter net buitenspel toen hij de bal ontving.

Meer uit Voetbal

Media: Ajax-speler Henderson niet in Engelse EK-selectie

LONDEN (ANP) - Ajax-middenvelder Jordan Henderson is niet opgenomen in de Engelse EK-selectie, zo melden doorgaans betrouwbare media als Sky Sports en The Athletic. De 81-voudig international kwam juist met het oog op het EK in Duitsland afgelopen winter vanuit Saudi-Arabië naar Amsterdam. Bondscoach Gareth Southgate maakt zijn voorlopige selectie later dinsdag officieel bekend.

14 minuten geleden
Coach Van Persie wil zich in Heerenveen bewijzen als 'vaderfiguur'

HEERENVEEN (ANP) - Robin van Persie wil bij zijn eerste klus als hoofdtrainer in Heerenveen vooral op sociaal gebied uitblinken. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal zei tijdens zijn drukbezochte presentatie in het Abe Lenstra-stadion geduldig te willen zijn met spelers die voetballend misschien wat minder zijn dan hijzelf was. "Ik heb zelf mijn beste voetbal gespeeld onder coaches die als een vaderfiguur waren. Dat heb ik zeker meegenomen", aldus de 40-jarige oud-spits.

48 minuten geleden
Michael van Praag noemt kritiek beleggersclub VEB 'sneu'

AMSTERDAM (ANP) - Voorzitter Michael van Praag van de raad van commissarissen (rvc) van Ajax noemt de kritiek die de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) heeft op zijn aanstelling "sneu". Dat zei hij tijdens de bijzondere aandeelhoudersvergadering van de voetbalclub. "Het is rijkelijk laat om daar een discussie over te beginnen, moet ik zeggen."

2 uur geleden
Belgische voetballer van Antwerp racistisch bejegend na verlies

ANTWERPEN (ANP) - De Belgische aanvaller Michel-Ange Balikwisha van Antwerp is maandagavond na de nederlaag van zijn ploeg tegen Racing Genk (1-0) racistisch bejegend op social media.

3 uur geleden
Koeman passeerde Zirkzee en Timber omdat ze niet fit zijn

HILVERSUM (ANP) - Ronald Koeman heeft spelers als Joshua Zirkzee, Jurriën Timber, Mats Wieffer en Steven Berghuis niet geselecteerd omdat ze niet helemaal fit zijn. Voor vaste waarden als Memphis Depay en Frenkie de Jong maakt de bondscoach een uitzondering, vertelde hij bij Veronica Offside.

13 uur geleden
Messi en Ajax-doelman Rulli in voorselectie Argentinië

BUENOS AIRES (ANP) - Argentinië gaat met Lionel Messi en Ajax-doelman Gerónimo Rulli de laatste oefeninterlands spelen in de aanloop naar de Copa América. De wereldkampioen oefent op 9 juni in Chicago tegen Ecuador en vijf dagen later in Washington tegen Guatemala.

13 uur geleden
Bologna geeft ruime voorsprong weg tegen Juventus

BOLOGNA (ANP) - Bologna heeft de thuiswedstrijd tegen Juventus ondanks een ruime voorsprong niet kunnen winnen. Het duel tussen de nummer 3 en 4 van de Serie A eindigde in 3-3.

14 uur geleden