Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Invaller Kean voorkomt in slotfase puntenverlies Juventus

Invaller Kean voorkomt in slotfase puntenverlies Juventus

SASSUOLO (ANP) - Juventus heeft de achterstand op nummer 3 Napoli in de Italiaanse voetbalcompetitie tot 1 punt verkleind. Het elftal van trainer Massimiliano Allegri won de uitwedstrijd tegen Sassuolo moeizaam: 1-2. Invaller Moise Kean maakte in de 88e minuut het winnende doelpunt voor Juventus, waar de niet geheel fitte Matthijs de Ligt op de reservebank bleef.

De Oranje-international zag Sassuolo in de 38e minuut via Giacomo Raspadori op voorsprong komen. De middenvelder was het eindpunt van een vlotlopende aanval. Paulo Dybala scoorde kort voor rust tegen. De Argentijn schoot de bal hard en hoog in het doel. De spelers van Sassuolo beklaagden zich bij de scheidsrechter omdat ze van mening waren dat er even daarvoor een overtreding was gemaakt.

Kean bracht Juventus de zege door de bal onder keeper Andrea Consigli, die er niet goed uitzag bij dat moment, door in het doel te schieten.

Juventus heeft met nog vier wedstrijden te gaan een voorsprong van 8 punten op nummer vijf AS Roma en is nagenoeg zeker van deelname aan het hoofdtoernooi van de Champions League komend seizoen.

Meer uit Voetbal

Borussia-coach Terzic niet verrast over sterk optreden Sancho

DORTMUND (ANP/RTR) - Borussia Dortmund-coach Edin Terzic was na de 1-0-zege tegen Paris Saint-Germain in de eerste halve finale van de Champions League niet verrast over het sterke optreden van zijn aanvaller Jadon Sancho. De coach zei dat hij de kwaliteiten van de 24-jarige aanvaller iedere dag op de training ziet.

1 uur geleden
PSG-coach Luis Enrique wil nederlaag in Parijs rechtzetten

DORTMUND (ANP/RTR) - Coach Luis Enrique van Paris Saint-Germain hoopt dat zijn ploeg de achterstand uit de eerste halve finale in de Champions League tegen Borussia Dortmund in eigen huis kan goedmaken. PSG verloor met 1-0 van Dortmund door een doelpunt van Niclas Füllkrug, maar de coach zag dat zijn ploeg veel kansen creëerde.

2 uur geleden
Verdediger Hummels knokt zich met Dortmund naar zege op PSG

DORTMUND (ANP) - Mats Hummels is tevreden met de kleine overwinning van Borussia Dortmund op Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League (1-0).

10 uur geleden
Dortmund bewaart opnieuw beste spel voor Champions League

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund bewaart dit seizoen het beste spel voor de Champions League. De huidige nummer 5 van de Bundesliga won ook het thuisduel met de Franse kampioen Paris Saint-Germain in de halve eindstrijd (1-0). De allesbeslissende return voor een plek in de finale staat voor komende dinsdag op het programma in Parijs.

11 uur geleden
Dortmund verslaat PSG in halve finale Champions League

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund heeft het thuisduel met Paris Saint-Germain in de halve finales van de Champions League gewonnen. Niclas Füllkrug tekende voor de enige treffer (1-0). De return staat voor komende dinsdag in Parijs op het programma.

11 uur geleden
Bayer Leverkusen in halve finale tegen AS Roma uit op revanche

ROME (ANP/AFP) - Bayer Leverkusen is donderdag in de halve finale van de Europa League tegen AS Roma uit op revanche. Beide clubs stonden vorig seizoen in hetzelfde toernooi ook tegenover elkaar in de halve eindstrijd en toen bereikte AS Roma de finale.

12 uur geleden
Van Bronckhorst nog niet gepolst voor terugkeer bij Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Giovanni van Bronckhorst is nog niet benaderd door Feyenoord voor een terugkeer als hoofdtrainer. "Er speelt op dit moment niks", zei hij vlak voor het duel tussen Borussia Dortmund en PSG bij RTL 7.

13 uur geleden