Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Internazionale speelt gelijk na laat eigen doelpunt Dumfries

Internazionale speelt gelijk na laat eigen doelpunt Dumfries

MONZA (ANP) - Internazionale heeft in de Serie A door een laat eigen doelpunt van Denzel Dumfries gelijkgespeeld tegen Monza. Het werd 2-2. De in de 80e minuut ingevallen Dumfries raakte de bal als laatst bij een luchtduel in de 93e minuut.

In de tiende minuut zorgde Matteo Darmian met een intikker bij de tweede paal voor de 0-1, maar meteen na de aftrap maakte Monza gelijk. Patrick Ciurria krulde de bal met links fraai in de verre hoek.

De 1-2 werd al halverwege de eerste helft gemaakt door Lautaro Martínez, die profiteerde van geklungel in de defensie van de thuisploeg. Pablo Marí liet zich de bal zeer knullig ontfutselen en de Argentijn schoot de bal vervolgens in het lege doel. Het leek het winnende doelpunt te worden in Monza, maar de verdediger van Oranje bepaalde anders. In duel met Luca Caldirola kreeg Dumfries de bal ongelukkig op zijn hoofd en hij verraste daarmee zijn eigen doelman André Onana.

Voor Inter was het pas het eerste gelijkspel van het seizoen. De Milanezen hervatten de competitie woensdag met een 1-0-zege op koploper Napoli, op wie de achterstand 7 punten bedraagt. Napoli speelt zondag uit tegen Sampdoria.

Meer uit Voetbal

Fransen scoren drie keer tegen Luxemburg

METZ (ANP) - Frankrijk is in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Luxemburg drie keer tot scoren gekomen: 3-0. Randal Kolo Muani, Jonathan Clauss en Kylian Mbappé troffen doel voor de tegenstander van Oranje op het EK.

42 minuten geleden
Heracles contracteert ook transfervrije verdediger Mirani

ALMELO (ANP) - Heracles Almelo heeft ook Damon Mirani gecontracteerd. Eerder op woensdag kondigde de club uit Almelo al de komst van twee andere verdedigers aan: Ivan Mesik en Lorenzo Milani.

2 uur geleden
Denen winnen van Zweden dankzij laat doelpunt Eriksen

KOPENHAGEN (ANP) - Denemarken heeft Zweden dankzij een laat doelpunt van Christian Eriksen verslagen. De oefenwedstrijd tussen de Scandinavische landen, gespeeld in Kopenhagen, eindigde in 2-1.

2 uur geleden
Génésio volgt Fonseca op als coach van voetbalclub Lille

LILLE (ANP) - Voetbalclub Lille heeft Bruno Génésio aangesteld als nieuwe trainer. De 57-jarige Fransman heeft bij de Noord-Franse club een contract voor twee jaar getekend. Génésio volgt Paulo Fonseca op die na twee seizoenen vertrekt bij Lille.

3 uur geleden
Bologna neemt trainer Italiano over van Fiorentina

BOLOGNA (ANP) - Bologna heeft in Vincenzo Italiano een nieuwe trainer. Hij komt over van Fiorentina, waar hij zijn vertrek afgelopen weekend had aangekondigd. De 46-jarige Italiano wordt bij Bologna de opvolger van Thiago Motta, die in verband wordt gebracht met Juventus.

3 uur geleden
Van Bronckhorst nieuwe trainer van Turkse club Besiktas

ISTANBUL (ANP) - Giovanni van Bronckhorst is de nieuwe coach van de Turkse voetbalclub Besiktas. De 49-jarige trainer heeft in Istanbul een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde jaar getekend. Jean-Paul van Gastel, die recentelijk NAC Breda naar de Eredivisie leidde, en Serdar Topraktepe worden de assistenten.

5 uur geleden
Oud-speler en coach Boessen keert als assistent terug bij Fortuna

SITTARD (ANP) - Fortuna Sittard heeft voormalig speler en oud-trainer Wil Boessen toegevoegd aan de technische staf. De 60-jarige Boessen wordt bij de Eredivisieclub assistent van hoofdtrainer Danny Buijs.

5 uur geleden