Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ierland registreert voor het eerst sinds 11 maart geen coronadode

Ierland registreert voor het eerst sinds 11 maart geen coronadode

DUBLIN (ANP/AFP) - In Ierland zijn voor het eerst sinds 11 maart geen mensen overleden aan het coronavirus. Dat meldt de regering maandag.

"De afgelopen 24 uur zijn er geen meldingen van doden bij ons binnengekomen", aldus een hooggeplaatste medewerker van het ministerie van Volksgezondheid.

Er zijn wel 59 nieuwe besmettingen geregistreerd, waardoor het aantal besmettingen uitkomt op 24.698. Het dodental staat op 1608.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Buitenland

Duizenden Israëli's op been tijdens regeringsprotest

TEL AVIV (ANP) - Duizenden Israëli's hebben zaterdagavond op het Rabinplein in Tel Aviv gedemonstreerd tegen de manier waarop de regering omgaat met de economische tegenspoed door het coronavirus. Ongeveer 300 agenten zijn ingezet om de openbare orde te waarborgen en de regels voor sociale afstand te bewaken, aldus de politie.

4 minuten geleden
Opnieuw recordaantal coronabesmettingen in de VS

WASHINGTON (ANP) - In de Verenigde Staten is weer een recordaantal nieuwe coronabesmettingen gemeld. Bij nog eens 71.389 mensen is vastgesteld dat ze het longvirus hebben opgelopen. Dat blijkt uit een tellingen van persbureau Bloomberg en Johns Hopkins University. Het is de vijfde dag op rij dat het aantal besmettingen in de VS stijgt.

1 uur geleden
Bulgaarse regering weigert ondanks protesten op te stappen

SOFIA (ANP) - De Bulgaarse regering van premier Boiko Borissow weigert, ondanks dagenlange demonstraties en oproepen om op te stappen, te vertrekken. ""Niets houdt ons in de regering, behalve verantwoordelijkheid", zei Borisov zaterdagavond in een video op Facebook. Want als de socialisten de macht in Sofia overnemen, breken ze de staat af, aldus de minister-president.

1 uur geleden
Trump draagt voor het eerst mondkapje in het openbaar

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Donald Trump heeft voor het eerst een gezichtsmasker in het openbaar gedragen. Hij droeg een zwart mondkapje tijdens een bezoek aan het militaire ziekenhuis Walter Reed, net buiten hoofdstad Washington. Hij was daar aanwezig om gewonde veteranen te ontmoeten, zo is op tv-beelden te zien.

3 uur geleden
Wells Fargo verbiedt TikTok op bedrijfssmartphone

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse bank Wells Fargo heeft het personeel gemaand de app TikTok van de bedrijfstelefoon te halen. Het concern is bezorgd vanwege de banden die TikTok-eigenaar ByteDance zou hebben met de Chinese autoriteiten.

4 uur geleden
Twitter blokkeert rechts-extremistische accounts

SAN FRANCISCO (ANP) - Twitter heeft de accounts van meer dan vijftig rechts-radicale groeperingen en personen geblokkeerd in onder meer Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië en ook Nederland. De Amerikaanse internetdienst besloot daartoe omdat zij berichten verspreidden die de regels ten aanzien van terrorisme of gewelddadig extremisme overtraden.

5 uur geleden
Trump rechtvaardigt pardon Stone: illegale heksenjacht

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag zijn besluit Roger Stone te pardonneren toegelicht. Deze was volgens hem het slachtoffer van een "illegale heksenjacht die nooit had mogen plaatsvinden".

9 uur geleden