Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoge kijkcijfers voor NOS Journaal na ongeregeldheden

Hoge kijkcijfers voor NOS Journaal na ongeregeldheden

HILVERSUM (ANP) - De ongeregeldheden in verschillende steden in Nederland hebben het NOS Journaal van 20.00 uur zondag veel extra kijkers opgeleverd. Naar het nieuws op NPO 1 keken 3,7 miljoen mensen, meldt de Stichting KijkOnderzoek. Dat is veel meer dan op de meeste andere dagen.

Ook het Half Acht Nieuws op RTL 4 werd goed bekeken met bijna 1,5 miljoen kijkers. Hart van Nederland trok op SBS6 bijna een miljoen kijkers.

Naar Heel Holland Bakt op NPO 1 keken bijna 3,4 miljoen kijkers. NPO 1 scoorde ook met 40 Jaar TV Show: 1,6 miljoen kijkers.

RTL 4 noteerde met Beat The Champions 1,3 miljoen kijkers en RTL Exclusief bleef net onder het miljoen. Op NPO 2 werd Wereld van de Chinezen goed bekeken met ruim 1 miljoen belangstellenden.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Demonstratie Museumplein ontbonden

AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse driehoek van politie, justitie en burgemeester heeft een demonstratie zondag op het Museumplein ontbonden. Er is een noodbevel van kracht en het is niet langer toegestaan op het Museumplein te blijven, twittert de gemeente.

7 minuten geleden
Klaver wil onderzoek Tweede Kamer naar zaak-Graus

DEN HAAG (ANP) - De Tweede Kamer moet onderzoek doen naar beschuldigingen dat PVV-Kamerlid Dion Graus zijn ex-vrouw heeft aangezet tot seks met zijn particuliere beveiligers. Dat zegt fractieleider Jesse Klaver van GroenLinks.

1 uur geleden
FVD-bijeenkomst Nijmegen vroegtijdig beëindigd op verzoek Bruls

NIJMEGEN (ANP) - Een bijeenkomst van Forum voor Democratie (FVD) in Nijmegen is zondag op verzoek van burgemeester Hubert Bruls vroegtijdig beëindigd omdat er meer mensen op af kwamen dan van tevoren was ingeschat. In de aanvraag voor de bijeenkomst werd uitgegaan van ongeveer tweehonderd mensen, maar het werd drukker. Daarop heeft burgemeester Bruls gevraagd de bijeenkomst te beëindigen, wat de organisatie heeft gedaan, meldt een woordvoerder van de burgemeester.

1 uur geleden
Ombudsman ziet meer meldingen door corona

AMSTERDAM (ANP) - De Nationale Ombudsman heeft het aantal vragen over zaken die te maken hebben met het coronavirus de afgelopen tijd zien toenemen. Zo'n 2500 tot 3000 mensen hebben zich gemeld met "coronagerelateerde" vragen, meldde Nationale ombudsman Reinier van Zutphen zondag in het tv-programma Buitenhof. Dat is 10 procent van alle dingen waar de ombudsman zich mee bezighoudt.

2 uur geleden
Vierde arrestatie in ontvoeringszaak met grote rol avondklok

BREDA (ANP) - In een onderzoek naar een ontvoering van een man dit weekend is een vierde verdachte aangehouden. Het gaat om een 20-jarige vrouw uit Breda, meldt de politie. Die wist de eerste drie verdachten en het slachtoffer eerder onder meer dankzij de avondklok op te sporen in Breda.

4 uur geleden
Surinaamse verontwaardiging over uitspraken in Tweede Kamer

PARAMARIBO (ANP) - De regering van Suriname is niet te spreken over uitspraken die de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok en PVV-Kamerlid Raymond de Roon onlangs hebben gedaan over de vicepresident van Suriname, Ronnie Brunswijk. De uitspraken zouden denigrerend zijn. Bloks Surinaamse collega Albert Ramdin heeft zijn ongenoegen hierover laten blijken aan de Nederlandse regering, aldus Ramdin in een persbericht.

16 uur geleden
KNMI kondigt code geel af in bijna hele land wegens dichte mist

DE BILT (ANP) - In de nacht van zaterdag op zondag en zondagochtend is op verschillende plekken in het land kans op dichte mist. Het zicht is dan minder dan 200 meter. Het KNMI heeft daarom voor het hele land, met uitzondering van Limburg, code geel afgegeven.

18 uur geleden