Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hockeyers geven ruime voorsprong weg tegen Australië

Hockeyers geven ruime voorsprong weg tegen Australië

BHUBANESWAR (ANP) - De Nederlandse hockeyers hebben in de Pro League een nederlaag geleden tegen Australië. De ploeg van bondscoach Jeroen Delmee gaf in Bhubaneswar een voorsprong van 3-0 weg en verloor met 4-5.

Duco Telgenkamp zette Oranje al snel op voorsprong, waarna Koen Bijen de score nog voor rust opvoerde met twee treffers. Blake Govers gaf Australië daarna in de 33e minuut weer hoop, waarna Jeremy Hayward twee keer succesvol was uit een corner, 3-3. Govers schoot Australië voor het eerst op voorsprong, maar Jip Janssen hielp Oranje weer langszij met een rake strafbal, 4-4. In de laatste minuut was het echter Australiër Tim Brand die met een tip-in de wedstrijd besliste.

Het was voor de hockeyers de vierde van acht Pro League-wedstrijden in India tussen 10 en 25 februari. Na winst op Ierland afgelopen zaterdag (5-1) volgde een dag later verlies tegen India na het nemen van shoot-outs. Dinsdag won de ploeg met 3-0 van Spanje.

Meer uit Sport

Schumacher voorziet leegloop Red Bull na vertrek Newey

BERLIJN (ANP/DPA) - Voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher verwacht dat meer personeel zal vertrekken bij Red Bull nadat het Formule 1-team heeft aangekondigd dat topontwerper Adrian Newey begin 2025 opstapt. "Ik denk dat dit het begin is van een nieuw tijdperk voor Red Bull. Hij zal niet de laatste zijn die vertrekt", zei de 48-jarige broer van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher tegen persbureau dpa.

43 minuten geleden
Basketballers Boston Celtics naar tweede ronde play-offs

BOSTON (ANP/RTR) - De basketballers van de Boston Celtics hebben de tweede ronde van de play-offs in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA bereikt. In eigen huis versloegen ze Miami Heat met 118-84 en beslisten zo de onderlinge strijd in de play-offs van de Eastern Conference met 4-1.

3 uur geleden
Zevenvoudig wereldkampioen O'Sullivan uitgeschakeld op WK snooker

SHEFFIELD (ANP) - Het wereldkampioenschap snooker gaat verder zonder Ronnie O'Sullivan. De zevenvoudig wereldkampioen uit Engeland was in Sheffield niet opgewassen tegen zijn landgenoot Stuart Bingham (10-13).

11 uur geleden
Sinner zegt met heupblessure af voor kwartfinale in Madrid

MADRID (ANP) - Jannik Sinner heeft zich afgemeld voor zijn wedstrijd tegen Felix Auger-Aliassime in de kwartfinales van het masterstoernooi van Madrid. De als eerste geplaatste Italiaan heeft een heupblessure, meldt de organisatie. Eerder op woensdag raakte het toernooi ook al titelverdediger Carlos Alcaraz kwijt. De Spanjaard verloor in drie sets van de Rus Andrej Roeblev.

15 uur geleden
Roeblev schakelt titelverdediger Alcaraz uit in Madrid

MADRID (ANP) - Carlos Alcaraz gaat het masterstoernooi van Madrid niet voor het derde jaar op rij winnen. De 20-jarige Spanjaard strandde in de kwartfinales tegen de Rus Andrej Roeblev, die in drie sets won: 4-6 6-3 6-2. Roeblev was in de achtste finales verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Nederlander Tallon Griekspoor.

17 uur geleden
Van de Zandschulp verliest in eerste ronde challengertoernooi

AIX-EN-PROVENCE (ANP) - Tennisser Botic van de Zandschulp heeft opnieuw een nederlaag geleden. De 28-jarige Nederlander ging bij het challengertoernooi van Aix-en-Provence al in de eerste ronde onderuit. Hij moest zijn meerdere erkennen in de Fransman Arthur Rinderknech: 4-6 7-6 (7) 3-6.

17 uur geleden
Amerikaanse Faulkner wint vierde etappe Vuelta, Vos neemt leiding

ZARAGOZA (ANP) - Kristen Faulkner heeft de vierde etappe in de Ronde van Spanje voor vrouwen gewonnen. De 30-jarige renster van EF Education-Cannondale bleef in de langste rit, die over 142 kilometer van Molina de Aragón naar Zaragoza ging, het peloton na een late vluchtpoging tien seconden voor. De Australische Georgia Baker hield in de sprint om de tweede plek Marianne Vos achter zich.

18 uur geleden