Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Higler fluit op laatste moment Europa League-duel Salzburg - Roma

Higler fluit op laatste moment Europa League-duel Salzburg - Roma

ZEIST (ANP) - Scheidsrechter Dennis Higler is op het laatste moment aangesteld voor de Europa League-wedstrijd tussen Red Bull Salzburg en AS Roma. De 37-jarige Nederlander zou eerst assistent-VAR zijn, maar neemt nu de taken over van de Zweedse arbiter Glenn Nyberg. Pol van Boekel is in Oostenrijk de videoscheidsrechter bij het duel in de tussenronde, dat om 18.45 uur begint.

Higler heeft zaterdag ook de leiding over de topper in de Eredivisie tussen koploper Feyenoord en nummer 2 AZ.

Meer uit Voetbal

Emotioneel afscheid Jansen bij FC Twente met haar zesde titel

ENSCHEDE (ANP) - Voetbalster Renate Jansen vierde haar afscheid bij FC Twente met haar zesde landstitel. Het was haar vijfde met de club uit Enschede, die het kampioenschap veroverde door in de laatste speelronde te winnen van Telstar (2-0). "Het was emotioneel. Het kippenvel stond op mijn armen na het laatste fluitsignaal", zei de 33-jarige aanvalster bij ESPN.

47 minuten geleden
Voetbalsters FC Twente veroveren negende landstitel

ENSCHEDE (ANP) - De voetbalsters van FC Twente zijn voor de negende keer landskampioen geworden. De Eredivisieploeg uit Enschede veroverde de titel door in de eigen Grolsch Veste met 2-0 te winnen van Telstar. Beide treffers vielen in de eerste helft en kwamen op naam van Jaimy Ravensbergen.

1 uur geleden
Burnley degradeert na treffer Tottenham-verdediger Van de Ven

LONDEN (ANP) - Voetbalclub Burnley keert na één seizoen op het hoogste niveau van Engeland weer terug naar de Championship. De ploeg verloor met 2-1 bij Tottenham Hotspur en kan met één wedstrijd te gaan degradatie niet meer ontlopen. De Nederlandse international Micky van de Ven maakte de winnende treffer voor Tottenham.

1 uur geleden
Köln voorkomt rechtstreekse degradatie met comeback tegen Union

KEULEN (ANP) - 1.FC Köln heeft rechtstreekse degradatie uit de Bundesliga vooralsnog afgewend. De club uit Keulen won met 3-2 van Union Berlin en heeft nog een kleine kans om degradatie te ontlopen.

2 uur geleden
Manchester City nieuwe koploper Premier League na zege op Fulham

LONDEN (ANP) - Manchester City heeft de koppositie in de Premier League overgenomen van Arsenal door met 4-0 te winnen van Fulham. De ploeg van coach Pep Guardiola heeft met nog twee speelronden te gaan 2 punten meer dan Arsenal. Liverpool is op 7 punten achterstand gezet en kan definitief geen kampioen meer worden. Manchester City kan voor de vierde keer op rij kampioen worden.

4 uur geleden
Ook zorgen voor Duitse bondscoach om Sané en Musiala

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Twee weken voordat de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann de voorbereiding op het EK in eigen land start, is er opnieuw slecht nieuws uit München. Bayern München-trainer Thomas Tuchel meldde zaterdag dat Jamal Musiala en Leroy Sané vrijwel zeker dit seizoen niet meer voor hun club in actie komen.

5 uur geleden
International Aké haakt af bij Manchester City met blessure

LONDEN (ANP) - Nathan Aké is na 20 minuten uitgevallen in de wedstrijd van zijn club Manchester City tegen Fulham. De Nederlandse international had last van zijn been en gaf zelf te kennen dat hij niet verder kon spelen. Met een pijnlijke grimas verliet de verdediger het veld. Zijn ploeg leidde op dat moment met 1-0. Het is nog niet bekend wat voor blessure het is.

5 uur geleden