Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hercules-uitblinker Lahri na uitschakeling: droom valt in duigen

Hercules-uitblinker Lahri na uitschakeling: droom valt in duigen

UTRECHT (ANP) - Oussama Lahri dacht met twee doelpunten tegen eerstedivisionist SC Cambuur zijn ploeg USV Hercules naar de kwartfinales van de KNVB-beker te schieten, maar de amateurs verloren na verlenging alsnog (3-4).

"Dan valt een droom in duigen", zei Lahri na afloop tegen ESPN. "We begonnen goed en kwamen door een strafschop en omhaal van mij op 2-0. Dan denk je: die is binnen. Maar helaas."

Zijn omhaal na een uur spelen was van een ongekende schoonheid. "Ik heb vaker een mooi doelpunt gemaakt, maar nooit zo'n eentje. En dan raken we kort voor tijd bij een 2-2-stand ook nog binnenkant paal en de lat. Ik weet niet hoe ik het allemaal moet verwoorden."

Tim Pieters, die een ronde eerder twee treffers had gemaakt tegen Ajax, kon ondanks de uitschakeling alleen maar trots zijn op zijn ploeggenoten. "Wat een vechtlust hebben wij weer getoond. Ik kan niemand iets verwijten. Ik ben supertrots op iedereen."

Meer uit Voetbal

PSV verkleint achterstand op Ajax tot elf landstitels

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft de achterstand op Ajax qua behaalde landstitels in de Eredivisie verkleind tot elf. De Eindhovenaren behaalden tegen Sparta (4-2) hun 25e kampioenschap in Nederland en de eerste sinds 2018.

7 minuten geleden
RKC scoort voor het eerst vijf keer in uitduel Eredivisie

ALMELO (ANP) - RKC Waalwijk heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie. De ploeg van trainer Henk Fraser scoorde op bezoek bij Heracles Almelo voor het eerst vijf keer in een uitduel op het hoogste niveau van Nederland (0-5).

8 minuten geleden
Vierde landstitel in zestien jaar voor PSV

EINDHOVEN (ANP) - PSV pakte in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (4-2) de vierde landstitel in de laatste zestien jaar.

9 minuten geleden
PSV stelt 25e landstitel veilig met moeizame zege op Sparta

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft zich voor de 25e keer verzekerd van de landstitel. De Eindhovenaren maakten het zichzelf in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam wel lastig. Na een ruststand van 2-2 won PSV met 4-2 en kon het feest in het Philips-stadion alsnog uitgebreid gevierd worden.

13 minuten geleden
PSV landskampioen na thuisoverwinning (4-2) op Sparta Rotterdam

EINDHOVEN (ANP) - PSV is kampioen van de Eredivisie. De Eindhovenaren wonnen voor eigen publiek met 4-2 van Sparta Rotterdam en zijn daardoor niet meer te achterhalen door uittredend kampioen Feyenoord.

22 minuten geleden
Ajax start met Henderson, Brobbey en Akpom tegen FC Volendam

VOLENDAM (ANP) - Jordan Henderson begint zondagmiddag met Ajax aan de uitwedstrijd tegen FC Volendam. De middenvelder is hersteld van een hamstringblessure die hem zo'n anderhalve maand aan de kant heeft gehouden.

59 minuten geleden
PSV grijpt naast clubrecord van minste tegentreffers

EINDHOVEN (ANP) - PSV is er niet in geslaagd het clubrecord van minste aantal tegendoelpunten in één seizoen in de Eredivisie te verbeteren. De Eindhovenaren incasseerden in de eerste helft van de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam twee treffers.

1 uur geleden