Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hendrix loopt armbreuk op bij Fortuna Düsseldorf

Hendrix loopt armbreuk op bij Fortuna Düsseldorf

DÜSSELDORF (ANP) - Jorrit Hendrix kan dit seizoen mogelijk niet meer in actie komen voor de Duitse voetbalclub Fortuna Düsseldorf. De 28-jarige middenvelder, voormalig speler van PSV en Feyenoord, heeft zaterdag tijdens de training een complexe breuk aan zijn rechteronderarm opgelopen.

Volgens de club zal Hendrix "lange tijd ontbreken". Fortuna Düsseldorf speelt dit seizoen nog acht wedstrijden, waarvan de laatste op 28 mei. De club uit het westen van Duitsland staat vijfde in de tweede Bundesliga en maakt nog kans op promotie naar het hoogste niveau.

Hendrix tekende afgelopen zomer een contract voor één seizoen in Düsseldorf. Hij kwam transfervrij over van de Russische club Spartak Moskou. Vorig seizoen speelde Hendrix op huurbasis voor Feyenoord en daarvoor kwam hij jaren uit voor PSV.

Meer uit Voetbal

Totale schuld Vitesse bedraagt 18,9 miljoen euro

ARNHEM (ANP) - De totale schuld van de noodlijdende voetbalclub Vitesse bedraagt 18,9 miljoen euro. Dat staat in de stukken die de club heeft overlegd aan de rechtbank Gelderland in het zogeheten WHOA-verzoek.

2 uur geleden
Ten Hag vraagt om steun voor naar vorm zoekende Rashford

MANCHESTER (ANP/AFP) - Trainer Erik ten Hag roept de supporters van Manchester United op Marcus Rashford meer te steunen. De 26-jarige aanvaller maakte vorig seizoen dertig doelpunten en werd daarvoor beloond met een nieuw contract tot 2028, maar zijn vorm is sindsdien flink afgenomen.

3 uur geleden
Trainer Oosting gaat contract bij FC Twente verlengen

ENSCHEDE (ANP) - Joseph Oosting blijft bij FC Twente. Als de laatste details zijn afgerond, wordt het contract van de 52-jarige trainer opengebroken en met een jaar verlengd, meldt Tubantia.

3 uur geleden
Tuchel zegt Frankfurt niet als opwarmer te zien voor Real

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München-trainer Thomas Tuchel zegt de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Eintracht Frankfurt niet te zien als opwarmer voor de halve eindstrijd in de Champions League tegen Real Madrid van komende dinsdag. "Tegen Frankfurt kunnen we niets oefenen waar we tegen Real iets aan hebben, het is een hele andere situatie. We willen een topprestatie neerzetten omdat we de punten nodig hebben en het momentum willen behouden", sprak Tuchel op een persconferentie.

4 uur geleden
'Werk aan de winkel' om vertrouwen Kroes en rvc Ajax te herstellen

AMSTERDAM (ANP) - Er is werk aan de winkel om het vertrouwen tussen de als technisch directeur aangestelde Alex Kroes en de raad van commissarissen (rvc) van Ajax te herstellen. Dat stelt Paul Geraeds, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD). Dat is nodig voor het vertrouwen tussen directeur en rvc, maar ook om andere partijen gerust te stellen.

5 uur geleden
Spaanse voetbalbond kiest Rocha als opvolger voorzitter Rubiales

MADRID (ANP/AFP) - De Spaanse voetbalbond heeft Pedro Rocha benoemd als nieuwe voorzitter. Hij is de opvolger van de in ongenade gevallen Luis Rubiales, die in september opstapte na de ophef die ontstond om de kus die hij na de door Spanje gewonnen WK-finale gaf aan speelster Jenni Hermoso.

5 uur geleden
Klopp is lovend over zijn mogelijke opvolger Slot bij Liverpool

LIVERPOOL (ANP) - Trainer Jürgen Klopp heeft zich positief uitgelaten over zijn mogelijke opvolger Arne Slot bij Liverpool. "Als hij het wordt, dan vind ik dat een fijn idee", zei hij op een persconferentie voor het uitduel van zaterdag met West Ham United in de Premier League. "Hij laat Feyenoord mooi voetballen en het schijnt een aardige man te zijn. Ik speel geen rol in de zoektocht naar mijn opvolger, maar het klinkt allemaal heel goed. Als hij het wordt, dan heeft hij de beste baan bij de mooiste club van de wereld."

5 uur geleden