Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hekkensluiter Almere City pakt punt tegen middenmoter Telstar

ALMERE (ANP) - Hekkensluiter Almere City FC heeft in de Keuken Kampioen Divisie thuis tegen Telstar een punt gepakt (0-0). De thuisploeg, onder leiding van trainer Alex Pastoor, had wel het betere van het spel en kreeg de grotere kansen, maar kwam niet tot scoren. Nummer 13 Telstar was in Flevoland nauwelijks gevaarlijk.

Almere moest al vroeg doelman Agil Etemadi wisselen na een botsing. Zijn vervanger Nordin Bakker kreeg niet veel te doen. Bij Telstar moest collega Ronald Koeman wel een paar keer redden, zoals op enkele pogingen van middenvelder Lance Duijvestijn. In de slotfase kwam Almere nog een paar keer dicht bij de winnende treffer, maar onder andere een schot van Jeffry Puriel raakte de paal.

Almere City FC staat met 18 punten laatste en heeft nu nog 2 punten achterstand op FC Dordrecht, dat 19e staat. Telstar heeft 27 punten.

Meer uit Voetbal

Puntenverlies voor aanvaller Zirkzee met Bologna in Turijn

TURIJN (ANP) - Joshua Zirkzee is in de Serie A met Bologna blijven steken op een 0-0-gelijkspel bij Torino. Bologna had bij een zege de derde plek kunnen innemen, maar staat een punt achter op Juventus. Die ploeg komt zondag in actie bij AS Roma.

30 minuten geleden
Simons krijgt rode kaart en haalt einde duel RB Leipzig niet

SINSHEIM (ANP) - Xavi Simons heeft in het competitieduel van RB Leipzig bij Hoffenheim (1-1) het einde niet gehaald. De Oranje-international kreeg na 72 minuten zijn tweede gele kaart, en dus rood, en moest vertrekken.

38 minuten geleden
Fortuna en Go Ahead Eagles scoren niet, blessure voor Sierhuis

SITTARD (ANP) - Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles zijn niet tot scoren gekomen in de competitiewedstrijd in Limburg (0-0). Door het gelijkspel is de ploeg uit Deventer van coach René Hake dicht bij het bereiken van de play-offs voor Europees voetbal. Fortuna staat elfde.

51 minuten geleden
Roda JC en FC Groningen strijden op laatste speeldag om promotie

KERKRADE (ANP) - Roda JC is door een 2-0-zege op SC Cambuur nog niet zeker van promotie naar de Eredivisie. Omdat FC Groningen bij Telstar diep in blessuretijd met 1-1 gelijkspeelde, valt de beslissing volgende week.

1 uur geleden
Geen winnaar bij Eredivisiewedstrijd Almere City - sc Heerenveen

ALMERE (ANP) - De wedstrijd tussen Almere City en sc Heerenveen is in een gelijkspel geëindigd. In Almere kwamen de Friezen via Osame Sahraoui terug tot 1-1 na een vroege achterstand. Kornelius Hansen had de ploeg van coach Alex Pastoor op voorsprong gezet.

Willem II speelt gelijk in Dordrecht en is terug in Eredivisie

DORDRECHT (ANP) - Willem II keert na een afwezigheid van twee jaar terug in de Eredivisie. De Tilburgers hadden genoeg aan een gelijkspel in en tegen Dordrecht: 1-1. De gelijkmaker van Michael de Leeuw viel pas diep in blessuretijd.

Dallinga maakt dertiende competitiegoal voor verliezend Toulouse

TOULOUSE (ANP) - Met zijn dertiende doelpunt van het seizoen in de Franse Ligue 1 heeft Thijs Dallinga zijn club Toulouse in het duel met Montpellier niet aan punten kunnen helpen. De bezoekers zegevierden met 1-2.