Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Haarhuis en Bertens zijn kapot na anticlimax in Den Haag

Haarhuis en Bertens zijn kapot na anticlimax in Den Haag

DEN HAAG (ANP) - De tweede en laatste dag van het Fed Cup-duel met Wit-Rusland draaide uit op een anticlimax voor de Nederlandse tennissters. Captain Paul Haarhuis en speelsters Kiki Bertens en Demi Schuurs zaten er na de pijnlijke nederlaag helemaal doorheen.

"Het is heel zuur, want ik wilde heel graag naar Boedapest met deze meiden. Het is geweldig dat Kiki zich beschikbaar stelde en dat we in de sterkste opstelling konden spelen. We waren zo dichtbij. Het kwam op een paar punten aan", aldus Haarhuis. "Ik wilde net het liefst die hele kleedkamer verbouwen. Na afloop had ik een racket in mijn handen, maar die was niet van mij dus die heb ik maar even teruggelegd."

Kiki Bertens beende na het verlies direct richting de kleedkamers. "Het doet heel veel pijn. Zo wil je dit weekend niet eindigen", aldus de kopvrouw van Oranje. "Je kunt beter dik verliezen, misschien voor het publiek niet, maar dan is het niet zo pijnlijk."

Meer uit Sport

Zevenvoudig wereldkampioen O'Sullivan uitgeschakeld op WK snooker

SHEFFIELD (ANP) - Het wereldkampioenschap snooker gaat verder zonder Ronnie O'Sullivan. De zevenvoudig wereldkampioen uit Engeland was in Sheffield niet opgewassen tegen zijn landgenoot Stuart Bingham (10-13).

4 minuten geleden
Sinner zegt met heupblessure af voor kwartfinale in Madrid

MADRID (ANP) - Jannik Sinner heeft zich afgemeld voor zijn wedstrijd tegen Felix Auger-Aliassime in de kwartfinales van het masterstoernooi van Madrid. De als eerste geplaatste Italiaan heeft een heupblessure, meldt de organisatie. Eerder op woensdag raakte het toernooi ook al titelverdediger Carlos Alcaraz kwijt. De Spanjaard verloor in drie sets van de Rus Andrej Roeblev.

4 uur geleden
Roeblev schakelt titelverdediger Alcaraz uit in Madrid

MADRID (ANP) - Carlos Alcaraz gaat het masterstoernooi van Madrid niet voor het derde jaar op rij winnen. De 20-jarige Spanjaard strandde in de kwartfinales tegen de Rus Andrej Roeblev, die in drie sets won: 4-6 6-3 6-2. Roeblev was in de achtste finales verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Nederlander Tallon Griekspoor.

5 uur geleden
Van de Zandschulp verliest in eerste ronde challengertoernooi

AIX-EN-PROVENCE (ANP) - Tennisser Botic van de Zandschulp heeft opnieuw een nederlaag geleden. De 28-jarige Nederlander ging bij het challengertoernooi van Aix-en-Provence al in de eerste ronde onderuit. Hij moest zijn meerdere erkennen in de Fransman Arthur Rinderknech: 4-6 7-6 (7) 3-6.

6 uur geleden
Amerikaanse Faulkner wint vierde etappe Vuelta, Vos neemt leiding

ZARAGOZA (ANP) - Kristen Faulkner heeft de vierde etappe in de Ronde van Spanje voor vrouwen gewonnen. De 30-jarige renster van EF Education-Cannondale bleef in de langste rit, die over 142 kilometer van Molina de Aragón naar Zaragoza ging, het peloton na een late vluchtpoging tien seconden voor. De Australische Georgia Baker hield in de sprint om de tweede plek Marianne Vos achter zich.

6 uur geleden
Van Gils sprint naar zege in eendagswedstrijd Eschborn-Frankfurt

FRANKFURT (ANP) - Wielrenner Maxim Van Gils heeft de Duitse wielerklassieker Eschborn-Frankfurt gewonnen. De 24-jarige Belg van Lotto Dstny was de snelste in de massasprint van een uitgedund peloton. Alex Aranburu uit Spanje werd tweede, voor de Amerikaan Riley Sheehan.

6 uur geleden
Imola herdenkt verongelukte F1-coureur Senna in bijzijn familie

IMOLA (ANP/DPA) - Op het circuit van Imola in Italië is oud-coureur Ayrton Senna herdacht. De Braziliaan verongelukte precies dertig jaar geleden op het circuit. Bij de plechtigheid was familie van Senna aanwezig.

7 uur geleden