Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Groot onderzoek naar misbruik hardloopster in Rotterdam

Groot onderzoek naar misbruik hardloopster in Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - Een 20-jarige vrouw uit Rotterdam is het slachtoffer geworden van een ernstig zedenmisdrijf in het Zuiderpark in haar woonplaats. Dat gebeurde toen zij aan het hardlopen was. De politie meldde maandag dat ze twintig rechercheurs op de zaak heeft gezet.

Het slachtoffer was op maandag 7 september rond 17.30 uur aan het hardlopen toen zij door twee mannen gedwongen werd om naar de bosjes te lopen. Daar werd zij vastgehouden en slachtoffer van een ernstig zedenmisdrijf. De mannen gingen er daarna vandoor en lieten het slachtoffer achter.

"Hevig geëmotioneerd belde zij hierna met een vriendin", aldus de politie. De vriendin liet direct de politie alarmeren. Agenten vonden het slachtoffer, nabij de hoek van de Groene Kruisweg en Pendrechtseweg. Forensische onderzoekers hebben met een speurhond naar sporen gezocht. Ook zijn camerabeelden veiliggesteld.

Het rechercheteam dat de zaak onderzoekt is specifiek op zoek naar een man die zich over het slachtoffer heeft ontfermd op de hoek van de Groene Kruisweg en Pendrechtseweg.

2 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

ReDo 1 jaar geleden
Zodra bekend is wie het zijn hoor ik graag waar ik ze kan vinden zij verdienen het niet op fatsoenlijke manier berecht te worden.
ReDo 1 jaar geleden
....

Meer uit Binnenland

Kabinet komt snel met schaderegeling boeren in uiterwaarden Maas

DEN HAAG (ANP) - Boeren met land in de uiterwaarden (het gebied tussen de dijk en de rivier) van de Maas, krijgen snel duidelijkheid over de tegemoetkoming voor de schade die zij hebben geleden als gevolg van de overstromingen deze zomer. De komende weken, "zeker voor de kerst", wil het kabinet met details over de regeling komen, zegt landbouwminister Carola Schouten.

12 minuten geleden
Verdachte rellen Coolsingel meldt zich na vrijgeven beelden

ROTTERDAM (ANP) - Een man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de rellen op de Coolsingel vorige maand, heeft zich donderdagavond na een uitzending van Bureau Rijnmond gemeld bij de politie. In het opsporingsprogramma van RTV Rijnmond werden herkenbare beelden van hem en zeven andere verdachte relschoppers getoond. Ook zijn de beelden online vrijgegeven.

1 uur geleden
Ik Wil Dansen van Froukje is Song van het Jaar 2021

HILVERSUM (ANP) - Ik Wil Dansen van Froukje is door de luisteraars van VPRO 3voor12 uitgeroepen tot Song van het Jaar 2021. Dat werd donderdag bekendgemaakt in de NPO 1-talkshow M.

1 uur geleden
Vreugdevuren in Den Haag geschrapt vanwege coronaregels

DEN HAAG (ANP) - De vreugdevuren in Den Haag gaan dit jaar niet door vanwege de coronamaatregelen. Volgens burgemeester Jan van Zanen zijn er door de coronaregels nu "te veel onzekerheid en te weinig aanknopingspunten om de voorbereidingen verder voort te zetten". De vreugdevuren zouden voor het eerst weer plaatsvinden sinds de jaarwisseling 2018-2019. Ook de vuurwerkshow bij de Hofvijver is afgeblazen.

2 uur geleden
Aangepaste editie Amsterdam Light Festival toont favorieten

AMSTERDAM (ANP) - "Niks doen was geen optie", zei Frédérique ter Brugge, directeur van het Amsterdam Light Festival bij de opening van de jubileumeditie. Ze gaf toe dat iedereen in de organisatie enorm baalde toen vorige week de strengere coronamaatregelen werden aangekondigd. Dat betekende dat de lichtkunstwerken om 17.00 uur uitgaan. "Onze missie is mensen te verlichten in donkere dagen. Dus we zoeken de randen van de dag op waarop het zo donker mogelijk is."

3 uur geleden
Rapper Lil Kleine liep hersenschudding op bij beroving

ROTTERDAM (ANP) - Lil Kleine heeft een hersenschudding opgelopen toen hij in Rotterdam bij een beroving op straat werd geslagen met een vuurwapen. In een uitzending van het programma Bureau Rijnmond op regionale omroep RTV Rijnmond zijn beelden getoond van de drie verdachten die de Amsterdamse rapper begin november zijn peperdure horloge afhandig maakten.

3 uur geleden
Eerste beelden relschoppers Coolsingel gepubliceerd

ROTTERDAM (ANP) - De Rotterdamse politie heeft donderdag de eerste beelden vrijgegeven van verdachten van de rellen op de Coolsingel op 19 november. De eerste selectie verdachten is te bekijken op de website van de politie en in een uitzending van Bureau Rijnmond van regionale omroep RTV Rijnmond.

3 uur geleden