Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Golfer Van Driel vierde bij Alfred Dunhill Championship

Golfer Van Driel vierde bij Alfred Dunhill Championship

MALELANE (ANP) - Golfer Darius van Driel is als vierde geëindigd bij het Alfred Dunhill Championship in het Zuid-Afrikaanse Malelane.

De wedstrijd moest zondag door onweer worden afgebroken. Maandag maakten de golfers de laatste ronde af. Van Driel kende met 67 slagen een sterk slot. Hij kwam uit op een totaal van 278 slagen en maakte in het klassement een sprong van twintig plekken. Hij deelt de vierde plek met de Engelsman Marco Penge en de Duitser Matti Schmid.

De winst ging naar de 'thuisspeler' Louis Oosthuizen. Hij zette een slotronde neer van 69 slagen. Met zijn totaal van 270 slagen (-18) eindigde hij voor zijn landgenoten Charl Schwartzel (272) en Christiaan Bezuidenhout (274).

Meer uit Sport

Wiebes sprint met overmacht naar ritzege in Burgos

MELGAR DE FERNAMENTAL (ANP) - Lorena Wiebes heeft de derde etappe van de Ronde van Burgos gewonnen. De Nederlandse renster van SD Worx-Protime was oppermachtig in de sprint van het peloton, na een rit van Roa de Duero naar Melgar de Fernamental over 122 kilometer. Wiebes hield de Italiaanse Clara Copponi en de Nederlandse Maike van der Duin achter zich. In de groep vond er anderhalve kilometer voor de streep nog een massale valpartij plaats.

28 minuten geleden
Verstappen zesde in derde vrije training GP Emilia-Romagna

IMOLA (ANP) - Max Verstappen heeft zich in de derde training voor de Grote Prijs van Emilia-Romagna in de Formule 1 niet kunnen verbeteren ten opzichte van de eerste dag. In de derde vrije training, twee keer onderbroken door een rode vlag terwijl de tijd doorliep, was de beste tijd voor Oscar Piastri. De Australiër kwam in zijn McLaren op het circuit van Imola tot een tijd van 1.15,529. Verstappen gaf op mediumbanden 0,873 seconde toe waardoor de leider in de WK-stand in zijn Red Bull als zesde werd gerangschikt.

2 uur geleden
Sprinter Bauhaus niet meer van start in Giro d'Italia

CASTIGLIONE DELLA STIVIERE (ANP) - De Duitse wielrenner Phil Bauhaus gaat zaterdag niet meer van start in de veertiende etappe van de Giro d'Italia. Zijn ploeg Bahrain Victorious meldt voor de 29-jarige sprinter weinig kansen meer te zien in de zware laatste week van de Italiaanse rittenkoers. Bauhaus eindigde tot nu toe vier keer in de top 10, telkens op dagen dat er niet veel geklommen hoefde te worden.

5 uur geleden
Twee campings in Limburg ontruimd om dreigende wateroverlast

WIJLRE (ANP) - Twee campings in het Limburgse dorp Etenaken worden zaterdagochtend ontruimd om dreigende wateroverlast, meldt de Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Ongeveer honderd gasten van camping de Gele Anemoon en 128 gasten van camping de Gronselenput moeten hun kampeerplekken verlaten.

8 uur geleden
Chileen Jarry verslaat Paul en treft Zverev in eindstrijd in Rome

ROME (ANP) - De Chileense tennisser Nicolás Jarry heeft zich ten koste van de Amerikaan Tommy Paul geplaatst voor de finale van het graveltoernooi van Rome. De nummer 24 van de wereld was in drie sets te sterk voor de mondiale nummer 16: 6-3 6-7 (3) en 6-3.

16 uur geleden
Dopingschorsing van zes jaar voor langeafstandsloper Kwemoi

MONACO (ANP/RTR) - De Keniaanse langeafstandsloper Rodgers Kwemoi is voor zes jaar geschorst na achttien gevallen van bloeddoping. Dat meldt de onafhankelijke dopingautoriteit in de atletiek AIU.

19 uur geleden
Nederlandse triatleten op gemengde estafette naar de Spelen

HUATULCO (ANP) - De Nederlandse triatleten hebben tijdens de wereldbekerwedstrijd in het Mexicaanse Huatulco een olympisch ticket bemachtigd op de gemengde estafette. Mitch Kolkman, Barbara de Koning, Richard Murray en Rachel Klamer eindigden als tweede en dat was net voldoende voor plaatsing.

20 uur geleden