Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Go Ahead Eagles neemt middenvelder Suray over van Dordrecht

Go Ahead Eagles neemt middenvelder Suray over van Dordrecht

DEVENTER (ANP) - Go Ahead Eagles heeft met Mathis Suray een nieuwe speler binnen voor het nieuwe seizoen. De Belgische middenvelder komt over van FC Dordrecht en tekent tot 2027, met een optie voor nog een jaar.

De 22-jarige Suray begon met voetballen in België en doorliep de jeugd van Anderlecht. Hij is blij met zijn overstap naar Deventer. "Een van de redenen om voor Go Ahead Eagles te kiezen is de ambiance en de atmosfeer in het stadion. Dat wil je meemaken als je thuiswedstrijden speelt", aldus Suray op de site van zijn nieuwe club.

Ook technisch manager van de Eagles Paul Bosvelt is blij dat het rond is. "Mathis heeft zich enorm in de etalage gezet dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en we waren er als club snel bij met onze interesse in hem." Hij roemt onder meer zijn scorend vermogen. Dit seizoen maakte Suray dertien doelpunten en gaf hij zes assists.

Meer uit Voetbal

Oranje traint met opgeroepen Maatsen voor het eerst in Wolfsburg

WOLFSBURG (ANP) - Ian Maatsen is met het Nederlands elftal aan de eerste training voor het EK in Wolfsburg begonnen. Bondscoach Ronald Koeman heeft de linksback van Borussia Dortmund alsnog opgeroepen, nadat was gebleken dat de geblesseerde Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners niet in actie kunnen komen op de Europese eindronde in Duitsland.

12 minuten geleden
FC Emmen stelt Duitser Peter aan als nieuwe coach

EMMEN (ANP) - FC Emmen heeft Robin Peter aangesteld als nieuwe trainer. De Duitser tekent een contract voor één seizoen bij de club uit de eerste divisie. De 36-jarige Peter werkte jarenlang in de jeugdopleiding van RB Leipzig en begint bij FC Emmen aan zijn eerste klus als seniorencoach.

1 uur geleden
Engelse bondscoach Southgate denkt aan vertrek bij uitschakeling

LONDEN (ANP/RTR) - Bondscoach Gareth Southgate verwacht dat het EK voetbal in Duitsland zijn laatste kans is op een hoofdprijs met Engeland. Het contract van de 53-jarige oud-speler loopt in december af. "Als we niet winnen, zal ik hier waarschijnlijk niet meer zijn. Dan is dit misschien wel de laatste kans", aldus Southgate.

3 uur geleden
Oranje neemt intrek in luxe hotel Ritz-Carlton

WOLFSBURG (ANP) - Het Nederlands elftal heeft intrek genomen in hotel Ritz-Carlton in Wolfsburg. De selectie van bondscoach Ronald Koeman verblijft daar de komende weken tijdens het Europees kampioenschap.

3 uur geleden
Sterspeler Lewandowski van Polen mist EK-duel met Oranje

WARSCHAU (ANP) - Sterspeler Robert Lewandowski van Polen mist de wedstrijd tegen het Nederlands elftal op het EK voetbal. Dat meldt de voetbalbond van Polen. De aanvaller liep maandag in de oefeninterland tegen Turkije (2-1-winst) een spierscheuring op.

3 uur geleden
Nederlands elftal op weg naar Wolfsburg

ROTTERDAM (ANP) - Het Nederlands elftal is op weg naar Wolfsburg. De selectie van trainer Ronald Koeman vertrok even na 13.00 uur vanaf Rotterdam met het vliegtuig naar Braunschweig. Vanaf daar gaat Oranje met de bus naar het Ritz-Carlton-hotel in Wolfsburg, de verblijfplaats tijdens het EK.

4 uur geleden
Weduwe Beckenbauer draagt beker voor openingsceremonie EK

FRANKFURT (ANP/DPA) - De weduwe van de dit jaar overleden voetballegende Franz Beckenbauer draagt vrijdag de trofee voor het EK voetbal het veld op voor de openingsceremonie in München. Heidi Beckenbauer wordt bijgestaan door oud-aanvoerders Jürgen Klinsmann en Bernard Dietz van Duitsland.

4 uur geleden