Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Go Ahead Eagles - FC Utrecht even onderbroken vanwege vuurwerk

Go Ahead Eagles - FC Utrecht even onderbroken vanwege vuurwerk

DEVENTER (ANP) - De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht is even stilgelegd en na een paar minuten hervat. Scheidsrechter Danny Makkelie nam die beslissing na ruim een uur spelen nadat er vuurwerk op het veld was gegooid, vermoedelijk door fans van de bezoekende club uit de Domstad.

Vrijdag werd de wedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam in blessuretijd definitief gestaakt na een reeks van incidenten met fans van de club uit Arnhem. In de buurt van een cameraman van ESPN ontplofte toen ook een stuk zwaar vuurwerk. De sportzender heeft vervolgens besloten dit weekeinde niet alle televisiecamera's op bepaalde posities te bemensen.

Door de maatregel is zaterdag bij de ontmoeting tussen Feyenoord en FC Groningen geen buitenspeltechnologie beschikbaar. Bij de overige wedstrijden is die er wel. Dat alleen in De Kuip geen buitenspeltechnologie beschikbaar is, heeft volgens een woordvoerder van de KNVB te maken met de positie van die betreffende camera. Die bevindt zich tussen het publiek, terwijl de camera bij andere clubs die thuis spelen hoger in het stadion hangt.

De afweging is gemaakt door ESPN zelf, aldus de voetbalbond.

Meer uit Voetbal

Verdediger Hummels knokt zich met Dortmund naar zege op PSG

DORTMUND (ANP) - Mats Hummels is tevreden met de kleine overwinning van Borussia Dortmund op Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League (1-0).

1 uur geleden
Dortmund bewaart opnieuw beste spel voor Champions League

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund bewaart dit seizoen het beste spel voor de Champions League. De huidige nummer 5 van de Bundesliga won ook het thuisduel met de Franse kampioen Paris Saint-Germain in de halve eindstrijd (1-0). De allesbeslissende return voor een plek in de finale staat voor komende dinsdag op het programma in Parijs.

1 uur geleden
Dortmund verslaat PSG in halve finale Champions League

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund heeft het thuisduel met Paris Saint-Germain in de halve finales van de Champions League gewonnen. Niclas Füllkrug tekende voor de enige treffer (1-0). De return staat voor komende dinsdag in Parijs op het programma.

1 uur geleden
Bayer Leverkusen in halve finale tegen AS Roma uit op revanche

ROME (ANP/AFP) - Bayer Leverkusen is donderdag in de halve finale van de Europa League tegen AS Roma uit op revanche. Beide clubs stonden vorig seizoen in hetzelfde toernooi ook tegenover elkaar in de halve eindstrijd en toen bereikte AS Roma de finale.

2 uur geleden
Van Bronckhorst nog niet gepolst voor terugkeer bij Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Giovanni van Bronckhorst is nog niet benaderd door Feyenoord voor een terugkeer als hoofdtrainer. "Er speelt op dit moment niks", zei hij vlak voor het duel tussen Borussia Dortmund en PSG bij RTL 7.

3 uur geleden
Voetbalsters FC Twente laten ook tweede kans op landstitel liggen

SITTARD (ANP) - De voetbalsters van FC Twente zijn er opnieuw niet in geslaagd de landstitel veilig te stellen. Het elftal van coach Joran Pot verloor met 2-0 bij Fortuna Sittard en zag nummer 2 Ajax kort voor tijd PSV met 2-1 verslaan. Met nog één speelronde te gaan, is de voorsprong van FC Twente op Ajax nog 2 punten.

3 uur geleden
Deschamps vindt poule met Oranje op EK 'zware groep'

PARIJS (ANP/AFP) - De voetbalfans in Frankrijk moeten niet denken dat hun land zich komende zomer bij het EK zomaar voor de finale plaatst. Dat zegt bondscoach Didier Deschamps in een interview met het Franse persbureau AFP. De verliezend WK-finalist van 2022 geldt in Duitsland als belangrijke toernooifavoriet.

4 uur geleden