Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Girona zet met gelijkspel bij Alavés tweede plek op het spel

Girona zet met gelijkspel bij Alavés tweede plek op het spel

VITORIA-GASTEIZ (ANP) - Oranje-international Daley Blind heeft met Girona met een 2-2-gelijkspel bij Deportivo Alavés de tweede plek in de Spaanse competitie op het spel gezet. De thuisploeg maakte diep in blessuretijd de gelijkmaker.

Het reeds voor de Champions League gekwalificeerde Girona blijft achter kampioen Real Madrid voorlopig runner-up in de Spaanse competitie en heeft 75 punten na 35 duels. FC Barcelona kan maandag bij winst op Real Sociedad wel de tweede plek overnemen.

Eric García opende vroeg de score namens Girona, maar Jon Guridi trok met links de stand snel gelijk. Vlak voor de pauze bracht Yangel Herrera met een puike goal de bezoekers weer aan de leiding. In de tweede helft leken doelpunten in het Baskenland uit te blijven, maar Guridi sloeg in de extra tijd toe.

Meer uit Voetbal

Media: Bayern München wil Kompany als hoofdtrainer benoemen

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München wil Vincent Kompany als hoofdtrainer aanstellen. Dat melden media uit Engeland en Duitsland. De 38-jarige Belg zou graag bij Bayern aan de slag gaan, maar staat nog vier jaar onder contract bij Burnley.

22 minuten geleden
Frimpong ziet Atalanta verdiend winnen van Leverkusen

DUBLIN (ANP) - Jeremie Frimpong zocht niet naar excuses na de kansloze nederlaag van Bayer Leverkusen tegen Atalanta (3-0) in de finale van de Europa League. "Zij waren de betere ploeg", erkende hij voor de camera van Veronica. "We hebben bijna geen kansen gehad. Zij hebben heel goed verdedigd. We moeten Atalanta feliciteren."

30 minuten geleden
Coach Gasperini prijst 'buitengewone spelers' Atalanta

DUBLIN (ANP) - Atalanta-coach Gian Piero Gasperini vond zijn spelers buitengewoon goed. Zo zei hij na de 3-0-zege op Bayer Leverkusen in de finale van de Europa League. "Ik denk dat we geschiedenis hebben geschreven en ook door de manier waarop we gewonnen hebben."

6 uur geleden
Koopmeiners wilde met Atalanta niet twee finales op rij verliezen

DUBLIN (ANP) - Atalanta ging met veel motivatie de finale van de Europa League in, want de club wilde niet twee finales achter elkaar verliezen, zei Teun Koopmeiners. Na de nederlaag in de Italiaanse bekerfinale tegen Juventus, versloeg Atalanta Bayer Leverkusen met 3-0 en won de Europa League.

8 uur geleden
Atalanta klopt Bayer Leverkusen en wint Europa League

DUBLIN (ANP) - Atalanta heeft in de finale van de Europa League Bayer Leverkusen de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht. De 3-0-zege in Dublin, door drie treffers van Ademola Lookman, leverde de Italiaanse ploeg van onder anderen Teun Koopmeiners de eerste internationale hoofdprijs uit de clubhistorie op.

9 uur geleden
Excelsior wint eerste duel bij ADO in halve finales play-offs

DEN HAAG (ANP) - Excelsior heeft bij ADO Den Haag een goede uitgangspositie gecreëerd in het eerste duel in de halve finales van de play-offs voor een plek in de Eredivisie. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen boekte een 2-1-zege in Den Haag. De return staat zaterdag in Rotterdam op het programma.

11 uur geleden
Frimpong en Koopmeiners beginnen in finale Europa League

DUBLIN (ANP) - Bayer Leverkusen begint de finale van de Europa League met Jeremie Frimpong in de ploeg. De Nederlandse international staat op de rechterflank bij de Duitse kampioen van coach Xabi Alonso.

12 uur geleden