Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gewonde door steekpartij in Weert

Gewonde door steekpartij in Weert

WEERT (ANP) - Door een steekpartij op de Eindhovenseweg in het Limburgse Weert is in de nacht van zaterdag op zondag iemand gewond geraakt. Agenten hebben een 29-jarige man uit Weert aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Dat laat de politie weten.

De politie ontving rond 03.15 uur een melding van een steekincident op een grasveld grenzend aan de Eindhovenseweg en de Oude Suffolkweg. Na een zoektocht van ongeveer een uur kon de verdachte worden aangehouden.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Meer uit Binnenland

Paasdrukte op de wegen begonnen

DEN HAAG (ANP) - De paasdrukte op de wegen begint vrijdag even na 09.00 uur op gang te komen. Een woordvoerder van de ANWB meldt dat er op de A12 van de Duitse grens naar Arnhem een file van negen kilometer staat tussen de grens en Duiven. Dat levert een vertraging op van tussen een kwartier en een halfuur.

1 uur geleden
Paasweekend best warm met regen, zon en overlast door paasvuren

HOUTEN (ANP) - Dit paasweekend is er dagelijks kans op regen, maar ook is het af en toe droog met een zonnetje. Tot en met zondag is het met 14 tot 18 graden behoorlijk zacht. Eerste paasdag is er kans op rookoverlast door paasvuren, vooral in het noorden en oosten. Tweede paasdag is het vermoedelijk de hele dag behoorlijk nat. Dit verwacht Weeronline.

2 uur geleden
Ook Curaçaose ministers testen negatief bij drugstest

WILLEMSTAD (ANP) - Minister-president van Curaçao, Gilmar 'Pik' Pisas, heeft negatief getest op de aanwezigheid van cocaïne en marihuana in zijn bloed. Dat geldt ook voor de andere ministers van zijn partij, de MFK. Alle negen parlementsleden van de partij testten ook negatief. Met de tests reageren de politici op aanhoudende verhalen op het eiland over drugsgebruik door politici.

5 uur geleden
NPLV: stop stapeling van problemen in achterstandswijken

DEN HAAG (ANP) - Twaalf directeuren van het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid (NPLV) vragen politiek Den Haag om "onorthodoxe maatregelen" om stapeling van problemen in achterstandswijken tegen te gaan. Ze doen de oproep in een opinieverhaal in het AD omdat deze opstapeling "de effectiviteit van hun aanpak bedreigt."

5 uur geleden
Rechter doet uitspraak in zaak over gebiedsverbod Pegida-voorman

ARNHEM (ANP) - De voorzieningenrechter van de rechtbank in Arnhem doet vrijdagochtend uitspraak in de zaak die Pegida-voorman Edwin Wagensveld heeft aangespannen tegen de gemeente Arnhem. De zaak gaat over het gebiedsverbod dat hem is opgelegd.

6 uur geleden
Gemeenteraad Haarlem breidt betaald parkeren niet uit

HAARLEM (ANP) - De gemeenteraad van Haarlem heeft donderdagavond het plan ingetrokken om betaald parkeren in de stad uit te breiden. Daarmee geeft de raad gehoor aan de uitkomst van een referendum onder inwoners.

10 uur geleden
Statushouders zoveel mogelijk in hotels, ook zonder fiat gemeenten

DEN HAAG (ANP) - Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) gaat statushouders in de asielopvang zoveel mogelijk in hotels plaatsen in de buurt van het azc waar ze nu verblijven, zonder dat er per se instemming is van de betrokken gemeenten. Het COA zegt donderdag een landelijke actie te zijn begonnen om de druk op de asielopvang te verminderen.

13 uur geleden