Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen gezang en verkleedpartijen bij WK darts, kersttrui mag wel

Geen gezang en verkleedpartijen bij WK darts, kersttrui mag wel

LONDEN (ANP) - De gebruikelijke carnavaleske taferelen bij de WK darts in Alexandra Palace in Londen zullen dit coronajaar tot een minimum beperkt zijn. De mondiale proforganisatie PDC wil dat de 1000 bezoekers die dagelijks naar binnen mogen zich aan strenge gedrags- en kledingregels houden. Dus dit keer geen imitaties van rockicoon Elvis, geen uitdossingen als non of als engel, geen grote (oranje) pruiken en zeker ook geen massale spreekkoren en luidkeelse liederen. Dartfans in speciale kerstkleding mogen nog wel naar binnen.

"Helaas kunnen we dit jaar niemand toelaten in uitbundige kledij", liet de PDC weten. "Wie zich niet houdt aan onze regels, wordt uit de zaal verwijderd."

De bekende lange tafels in 'Ally Pally' worden vervangen door kleine tafels voor vier personen uit hetzelfde huishouden of uit dezelfde 'bubbel'. Vanaf die plek mogen de bezoekers hun favorieten nog wel aanmoedigen en kunnen ze via een app ook drank en eten bestellen.

Het WK is sinds maart het eerste evenement van de PDC dat met publiek wordt afgewerkt. Het langgerekte toernooi begint op 15 december. Normaal zitten er per avond zo'n 2500 fans in het Londense complex.

Meer uit Sport

Voormalig grandslamkampioene Muguruza stopt met tennis

MADRID (ANP) - Garbiñe Muguruza beëindigt haar tennisloopbaan. Dat meldde de 30-jarige Spaanse voormalige nummer 1 van de wereld op een persmoment in aanloop naar de Laureus World Sports Awards, die maandag in Madrid worden uitgereikt.

1 uur geleden
Tennisser Ruud naar finale graveltoernooi Barcelona

BARCELONA (ANP) - Tennisser Casper Ruud heeft de finale bereikt van het ATP-toernooi van Barcelona. De 25-jarige Noor versloeg in de halve finale op het Spaanse gravel in twee sets de Argentijn Tomás Etcheverry: 7-6 (6) 6-4.

1 uur geleden
Turnster Geurts wint tweede kwalificatiewedstrijd voor EK

ROTTERDAM (ANP) - Turnster Elze Geurts heeft in Rotterdam de tweede kwalificatiewedstrijd voor de EK turnen in mei gewonnen. Geurts kwam na vier sterke oefeningen tot een meerkamptotaal van 53,350 punten. Daarmee bleef ze Vera van Pol (52,167) voor. Lieke Wevers en Tisha Volleman (beiden 50,250) eindigden als derde.

2 uur geleden
Tennisster Lamens bereikt finale van graveltoernooi in Oeiras

OEIRAS (ANP) - Tennisster Suzan Lamens heeft de finale bereikt van het challengertoernooi in het Portugese Oeiras. De 24-jarige tennisster versloeg in de halve finale van het graveltoernooi de Franse Kristina Mladenovic in drie sets: 4-6 6-0 6-0.

4 uur geleden
Ongenaakbare Verstappen heeft de Red Bull nog sneller gemaakt

SHANGHAI (ANP) - Max Verstappen heeft alles op orde voor de Grote Prijs van China op zondag. De drievoudig wereldkampioen had zijn Red Bull volledig onder controle in de kwalificatierace en greep ook in de vijfde race van dit jaar de poleposition. "De auto voelde in de kwalificatie nog beter aan, het was heel fijn rijden. Die laatste geklokte ronde was heel netjes. Het was ook lekker om in droog weer te rijden", zei de coureur van Red Bull in het flashinterview na afloop.

7 uur geleden
Verstappen pakt in China voor de vijfde keer dit jaar de pole

SHANGHAI (ANP) - Max Verstappen heeft voor de vijfde keer dit jaar poleposition veroverd in de Formule 1. De drievoudig wereldkampioen van Red Bull was evenals in de vier voorgaande grands prix de snelste in de kwalificatie voor de Grote Prijs van China.

8 uur geleden
Alonso opnieuw bestraft voor gevaarlijk rijden in Formule 1

SHANGHAI (ANP) - Fernando Alonso is voor de tweede keer dit seizoen in de Formule 1 bestraft voor een roekeloze actie. De Spanjaard van Aston Martin kreeg na de sprintrace bij de Grote Prijs van China tien seconden tijdstraf voor het veroorzaken van een aanrijding met zijn landgenoot Carlos Sainz van Ferrari.

9 uur geleden