Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geblesseerde keeper Bijlow mist uitduel van Feyenoord in Zwolle

Geblesseerde keeper Bijlow mist uitduel van Feyenoord in Zwolle

ZWOLLE (ANP) - Justin Bijlow kan het doel van Feyenoord niet verdedigen in het uitduel met PEC Zwolle dat om 16.45 uur begint. Hij is geblesseerd en wordt vervangen door Ofir Marciano.

Guus Til keert terug in de basisformatie van Feyenoord. Hij was donderdag geschorst voor het uitduel met Partizan Belgrado in de Conference League. Cyriel Dessers krijgt als centrumspits opnieuw de voorkeur boven Bryan Linssen.

Reiss Nelson start als rechtsbuiten voor Feyenoord. Hij houdt Jens Toornstra en Alireza Jahanbakhsh op de bank.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi en Malacia; Aursnes, Kökcü en Til; Nelson, Dessers en Sinisterra

Meer uit Voetbal

Sterspeler Mbappé verlaat PSG met opgeheven hoofd

LILLE (ANP) - Kylian Mbappé is blij dat hij Paris Saint-Germain met opgeven hoofd kan verlaten. De 25-jarige sterspeler versloeg met zijn ploeg Olympique Lyon in de Franse bekerfinale (2-1) dankzij doelpunten van Ousmane Dembélé en Fabián Ruiz (2-1).

2 uur geleden
Real Madrid in laatste thuiswedstrijd Kroos gelijk tegen Betis

MADRID (ANP) - Toni Kroos heeft op grootse wijze afscheid genomen van het publiek van Real Madrid. De 34-jarige Duitser kreeg in zijn laatste thuiswedstrijd voor de Spaanse club een staande ovatie toen hij in de 87e minuut werd gewisseld. Ploeggenoten omhelsden Kroos voordat hij naar de kant ging.

12 uur geleden
PSG pakt in afscheidsduel Mbappé eerste dubbel sinds 2020

LILLE (ANP) - Paris Saint-Germain heeft zich in de afscheidswedstrijd van vedette Kylian Mbappé verzekerd van de eerste dubbel in vier jaar. De landskampioen versloeg Olympique Lyon in Lille dankzij doelpunten van Ousmane Dembélé en Fabián Ruiz (2-1). PSG won de beker in 2021 voor het laatst, maar moest de landstitel toen aan Lille laten.

12 uur geleden
Excelsior zet ADO met 7-1 te kijk en gaat naar finale play-offs

ROTTERDAM (ANP) - Excelsior heeft zich zonder problemen geplaatst voor de finale van de play-offs voor promotie en degradatie. De nummer 16 van de Eredivisie liet eerstedivisionist ADO Den Haag kansloos: 7-1. Excelsior won het eerste duel in Den Haag ook al, met 2-1.

12 uur geleden
Excelsior tegen ADO tijdelijk stilgelegd om vuurwerk op veld

ROTTERDAM (ANP) - De wedstrijd tussen Excelsior en ADO Den Haag in de play-offs is kort voor rust tijdelijk stilgelegd. Dat gebeurde nadat supporters van ADO uit het bezoekersvak meerdere stukken vuurwerk op het veld hadden gegooid.

13 uur geleden
FC Barcelona wint met invalster Brugts opnieuw Champions League

BILBAO (ANP) - Oranje-internationals Daniëlle van de Donk en Damaris Egurrola hebben met Olympique Lyon naast hun tweede eindoverwinning in de Champions League gegrepen. Titelverdediger FC Barcelona, met Esmee Brugts als invalster, was in de finale in Bilbao met 2-0 te sterk. Spaans international Aitana Bonmatí, in januari verkozen tot beste voetbalster van afgelopen jaar, en de ingevallen Alèxia Putellas waren trefzeker.

15 uur geleden
Juventus sluit seizoen af met zege op Monza en passeert Bologna

TURIJN (ANP) - Juventus heeft de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen gewonnen. De club uit Turijn won voor eigen publiek met 2-0 van Monza en passeerde zo nummer 3 Bologna, dat vrijdag verloor bij Genoa (2-0). Atalanta kan Juventus nog voorbij op de ranglijst als het de laatste twee competitieduels wint.

15 uur geleden