Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Frenkie de Jong verwacht geweldige wedstrijd in Napels

Frenkie de Jong verwacht geweldige wedstrijd in Napels

NAPELS (ANP) - FC-Barcelona middenvelder Frenkie de Jong kan dinsdag in de wedstrijd in de achtste finale van de Champions League in en tegen Napoli rekenen op een basisplaats. Hij kijkt uit naar het duel. "De spanning is bij deze wedstrijden een stuk groter dan in de groepsfase. Nu gaat het er echt om. Ik verwacht twee geweldige wedstrijden", aldus De Jong op de website van de UEFA.

Onlangs stelde Lionel Messi dat Barça momenteel niet het team heeft om de Champions League te winnen. "In andere jaren werden we in dit stadium bestempeld als favoriet", zei Gerard Pique daarover. "Dat is nu niet het geval, maar als FC Barcelona heb je altijd mogelijkheden."

Barcelona-coach Quique Setién neemt vijf jeugdspelers mee naar Italië. Door blessures ontbreken Arda Turan, Marc-Andre ter Stegen, Arturo Vidal, Gerard Piqué, Nélson Semedo, Jordi Alba, Ousmane Dembélé en Luis Suárez in de selectie.

Bij Napoli zijn minder personele problemen. Alleen over het meespelen van verdediger Kalidou Koulibaly en centrumspits Fernando Llorente bestaat onzekerheid.

Meer uit Voetbal

Tennisster Rus overtuigend naar tweede ronde in Rouen

ROUEN (ANP) - Arantxa Rus heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de tweede ronde van het WTA-tennistoernooi van Rouen. De 33-jarige Nederlandse stond tegen de Amerikaanse Robin Montgomery slechts vier games af: 6-3 6-1. De partij duurde iets langer dan anderhalf uur.

23 minuten geleden
Manchester City-coach Guardiola denkt nog niet aan tweede 'treble'

MANCHESTER (ANP/RTR) - Pep Guardiola, de coach van Manchester City, wil nog niet denken aan het winnen van de 'treble': de landstitel, de beker en de Champions League. Zijn team, dat sinds dit weekend bovenaan staat in de Premier League, zou nog ver verwijderd zijn van dat soort "hypothetische dromen" en moet woensdag eerst Real Madrid zien te verslaan in de kwartfinale van het Europese toernooi.

1 uur geleden
Bayern wil seizoen redden in Champions League na mislopen titel

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München wil na het mislopen van de Duitse titel het seizoen redden in de Champions League. Volgens de Britse spits Harry Kane is dat noodzakelijk na het mislopen van de landstitel. "We hebben thuis een grote kans en we willen ons seizoen in leven houden."

2 uur geleden
Felipe Anderson verlaat Lazio en keert terug naar Brazilië

ROME (ANP) - De Braziliaanse voetballer Felipe Anderson verlaat Lazio aan het einde van dit seizoen. Hij keert terug naar zijn geboorteland, waar hij gaat spelen voor Palmeiras.

2 uur geleden
Ajax moet zaakwaarnemer Tagliafico 100.000 euro betalen

AMSTERDAM (ANP) - Ajax moet de zaakwaarnemer van oud-speler Nicolás Tagliafico 100.000 euro extra overmaken. De Amsterdamse club had juist een half miljoen van hem willen hebben, maar de arbitragecommissie van de KNVB heeft de Argentijn Ricardo Schlieper in het gelijk gesteld.

4 uur geleden
Duitse voetballer Hölzenbein van 'schwalbe' WK-finale overleden

FRANKFURT (ANP) - De Duitse voetballegende Bernd Hölzenbein is op 78-jarige leeftijd overleden, meldt zijn oude club Eintracht Frankfurt. Hij won met Duitsland het WK in 1974 en verdiende in de finale tegen Nederland een penalty. In Nederland werd zijn val gezien als een schwalbe, maar hij heeft dat zelf altijd ontkend.

6 uur geleden
PSV mikt op uitbreiding van Philips-stadion met 10.000 plekken

EINDHOVEN (ANP) - PSV mikt op een uitbreiding van het Philips-stadion met ongeveer 10.000 plekken. De Eindhovense club heeft een onderzoek laten uitvoeren door Hypercube, een specialist voor economische vraagstukken op het gebied van sport en mobiliteit.

6 uur geleden