Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Frenkie de Jong en De Boer zijn blij voor Koeman

Frenkie de Jong en De Boer zijn blij voor Koeman

LAGOS (ANP) - Frenkie de Jong is blij dat Ronald Koeman ook volgend jaar zijn trainer bij FC Barcelona is. "Dat doet me goed", zei de middenvelder zaterdag na de laatste training van Oranje in Portugal. "Dat is ook goed voor het hele Nederlandse voetbal", viel bondscoach Frank de Boer zijn middenvelder bij.

Koeman kreeg donderdag van de leiding van Barcelona te horen dat hij aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van de Spaanse topclub mag beginnen. Voorzitter Joan Laporta liet de oud-bondscoach van het Nederlands elftal daarvoor even in spanning. Hij wilde na het seizoen niet meteen bevestigen dat Koeman zijn contract mocht uitdienen.

Koeman reageerde vrijdag al verheugd op Twitter. "Ik ben opgelucht te zeggen dat mijn spelers en staf zich volledig kunnen gaan concentreren op het nieuwe seizoen", liet hij weten.

Meer uit Voetbal

Mexicaans voetbalteam Pachuca wint voor zesde keer Champions Cup

PACHUCA (ANP/Belga) - De Mexicaanse voetbalploeg Pachuca heeft zaterdagavond (lokale tijd) de eindzege gepakt in de Concacaf Champions Cup, het belangrijkste toernooi voor clubs uit Noord-Amerika, de Caraïben en Centraal-Amerika. Pachuca versloeg het Amerikaanse Colombus Crew in de finale met 3-0. Voor de Mexicaanse ploeg is het de zesde Champions Cup zege.

5 minuten geleden
Bellingham beleeft 'mooiste avond van zijn leven' met CL-zege

LONDEN (ANP) - Real Madrid-middenvelder Jude Bellingham beleefde zaterdagavond naar eigen zeggen de 'mooiste avond van zijn leven'. Met Real won hij de Champions League na een 2-0 overwinning op zijn oude club Borussia Dortmund.

1 uur geleden
Real-coach Ancelotti jubelt na CL-zege: 'hier wen je nooit aan'

LONDEN (ANP/DPA) - Real Madrid-coach Carlo Ancelotti won zaterdagavond zijn vijfde Champions League als trainer en verstevigde daarmee zijn eigen record.

1 uur geleden
Fenerbahçe bevestigt komst trainer Mourinho met video

ISTANBUL (ANP) - Fenerbahçe heeft de komst van José Mourinho als nieuwe coach bevestigd. De 61-jarige Portugese oefenmeester groet de fans van de Turkse club op het clubkanaal op X. "Ik zie jullie morgen. Dan begint onze gezamenlijke reis." Fenerbahçe meldt nog niets over de duur van het contract.

10 uur geleden
Ancelotti wint Champions League voor vijfde keer als trainer

LONDEN (ANP) - Carlo Ancelotti heeft weer een prijs aan een indrukwekkende erelijst toegevoegd. De succesvolle trainer won met Real Madrid de finale van de Champions League. Borussia Dortmund werd met 2-0 verslagen op een uitverkocht Wembley.

10 uur geleden
Real Madrid is na lastige eerste helft weer de beste van Europa

LONDEN (ANP) - Real Madrid mag zich voor de vijftiende keer het beste clubteam van Europa noemen. De kampioen van Spanje was lang de mindere partij in de eindstrijd tegen Borussia Dortmund op een volgepakt Wembley. Maar de ploeg van de succesvolle coach Carlo Ancelotti trok de wedstrijd in het laatste kwartier van de finale naar zich toe (2-0).

10 uur geleden
Real wint van Dortmund en is weer de beste van Europa

LONDEN (ANP) - Real Madrid heeft opnieuw de Champions League gewonnen. De kampioen van Spanje rekende in de finale af met Borussia Dortmund (2-0), de nummer 5 van het afgelopen seizoen in de Bundesliga. Real mag zich na de eindstrijd op Wembley voor de vijftiende keer het beste clubteam van Europa noemen.

10 uur geleden