Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Franse doelman Maignan kampt met dijbeenblessure

Franse doelman Maignan kampt met dijbeenblessure

MILAAN (ANP) - Doelman Mike Maignan van AC Milan heeft zo'n anderhalve maand voor de start van het EK een dijbeenblessure opgelopen. De 28-jarige Fransman is voorlopig uitgeschakeld en wordt volgens zijn Italiaanse club volgende week opnieuw onderzocht.

Maignan is de doelman van de Franse nationale ploeg, die in de groepsfase van het EK op 21 juni tegen het Nederlands elftal speelt. Polen en Oostenrijk zijn de andere landenploegen in groep D van de Europese eindronde in Duitsland.

Meer uit Voetbal

Brenet krijgt toestemming van FIFA om voor Curaçao te spelen

WILLEMSTAD (ANP) - Verdediger Joshua Brenet is speelgerechtigd voor het nationale elftal van Curaçao. Dat heeft de Curaçaose voetbalbond (FFK) laten weten op Instagram.

54 minuten geleden
City-doelman Ederson mist seizoensfinale door oogblessure

MANCHESTER (ANP) - Het seizoen voor Manchester City-doelman Ederson zit erop. Hij kampt met een blessure aan zijn oog en komt niet meer in actie. Hij mist daardoor ook de finale van de FA Cup op 25 mei, meldt de club. Manchester United is dan de tegenstander.

3 uur geleden
Vitesse zet stap in overlevingsstrijd met nieuwe commissarissen

AMSTERDAM (ANP) - Rechters zullen twee nieuwe commissarissen van voetbalclub Vitesse benoemen. De Arnhemse club had de ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam gevraagd om onafhankelijke commissarissen aan te wijzen. Dit moet aantonen dat de organisatie voortaan helemaal onafhankelijk van oude aandeelhouders van de club opereert, wat volgens interim-directeur Edwin Reijntjes een cruciale stap is om Vitesse te redden van een faillissement.

3 uur geleden
Clubicoon Navas (38) vertrekt na bijna 700 duels bij Sevilla

SEVILLA (ANP) - Aanvoerder Jesús Navas neemt na zeventien seizoenen en bijna zevenhonderd wedstrijden afscheid van Sevilla. De 38-jarige vleugelverdediger gaat nog wel door met voetballen, al is nog niet bekend waar.

5 uur geleden
Hummels en Goretzka niet in voorlopige EK-selectie Duitsland

BERLIJN (ANP) - De Duitse bondscoach Julian Nagelsmann heeft 27 spelers opgenomen in de voorlopige selectie voor het EK voetbal in eigen land volgende maand. Mats Hummels (Borussia Dortmund), Leon Goretzka (Bayern München) en de geblesseerde Serge Gnabry (Bayern München) zijn de belangrijkste namen die ontbreken.

5 uur geleden
Pedro Marques definitief van NEC naar Apollon Limassol

NIJMEGEN (ANP) - Pedro Marques komt na dit seizoen niet terug bij NEC. De 26-jarige spits tekent bij Apollon Limassol op Cyprus, waarvoor hij dit seizoen al op huurbasis uitkwam. De club licht de koopoptie in het huurcontract.

6 uur geleden
FC Volendam komend seizoen niet verder met trainer Simons

VOLENDAM (ANP) - FC Volendam gaat na dit seizoen niet verder met trainer Regillio Simons. De oud-spits nam eind vorig jaar de taken als hoofdtrainer over van de opgestapte Matthias Kohler, met Michael Dingsdag als assistent. Het aflopende contract van Simons wordt na een "gezamenlijk" besluit niet verlengd, meldt de club. Dingsdag ligt volgend seizoen nog wel vast bij de gedegradeerde club.

6 uur geleden