Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fraaie affiches arbiters Makkelie en Kuipers

Fraaie affiches arbiters Makkelie en Kuipers

ZEIST (ANP) - Scheidsrechter Danny Makkelie is door Europese voetbalbond UEFA aangesteld voor het Champions League-duel komende dinsdag tussen Red Bull Salzburg en Liverpool. Ook Björn Kuipers kreeg een wedstrijd toegewezen. Hij reist af naar Milaan voor het topduel tussen Internazionale en Barcelona.

Salzburg en Liverpool maken allebei nog kans op het bereiken van de knock-outfase. Titelverdediger Liverpool is koploper en staat op 10 punten, Salzburg heeft er 7. Barcelona is al verzekerd van overwintering in de Champions League, Inter nog niet.

Meer uit Voetbal

FC Twente maakt geen fout en boekt zege op Almere City

Enschede (ANP) - FC Twente heeft anderhalve week voor de belangrijke wedstrijd tegen AZ geen fout gemaakt tegen Almere City. De nummer 3 van de Eredivisie was in het eigen stadion met 3-1 te sterk voor de ploeg van de vertrekkende trainer Alex Pastoor.

22 minuten geleden
Van 't Schip geeft tegen Excelsior voorkeur aan Tahirovic

AMSTERDAM (ANP) - Benjamin Tahirovic heeft in de thuiswedstrijd van Ajax tegen Excelsior een basisplaats. De 21-jarige middenvelder krijgt de voorkeur boven Branco van den Boomen, die in het vorige competitieduel met FC Twente (2-1 winst) nog vanaf het begin meedeed.

53 minuten geleden
Vitesse wil in Gelredome blijven, maar kan huur niet betalen

ARNHEM (ANP) - Vitesse wil volgend seizoen graag in de Gelredome blijven voetballen, maar ziet daar met de huidige huur van 3 miljoen euro geen mogelijkheid voor. Het ideale scenario is volgens algemeen directeur Edwin Reijntjes dat zowel het stadion als de gedegradeerde club in dezelfde handen komt. "Dan kan je nog eens geld verdienen met deze club", oppert Reijntjes op een persconferentie.

1 uur geleden
Sahraoui van Heerenveen niet fit genoeg voor basisplek tegen PSV

HEERENVEEN (ANP) - Aanvaller Osame Sahraoui van sc Heerenveen begint donderdag in het thuisduel met koploper PSV op de bank. De 22-jarige Noor is niet fit genoeg voor een basisplaats.

1 uur geleden
Noodlijdend Vitesse neemt afscheid van zeker helft van personeel

ARNHEM (ANP) - Vitesse gaat de komende maanden afscheid nemen van zeker de helft van zijn personeel. Dat is een van de gevolgen van de zeldzame degradatie van de club en de financiële malaise, maakte algemeen directeur Edwin Reijntjes bekend op een persconferentie. Daarnaast kan medewerkers worden gevraagd loon in te leveren om te mogen blijven werken.

3 uur geleden
Vitesse wil Van den Brom als coach: iets positiefs voor achterban

ARNHEM (ANP) - Vitesse hoopt John van den Brom snel aan te stellen als trainer voor volgend seizoen. Algemeen directeur Edwin Reijntjes is daarover met de voormalig speler en coach van de club in gesprek. "Het zou mooi zijn als John terugkeert bij de club, ook voor de achterban. Dan gebeurt er weer een keer iets positiefs", zegt Reijntjes op een persconferentie van de gedegradeerde club.

3 uur geleden
Trainer Rangnick bevestigt gesprekken met Bayern München

MÜNCHEN (ANP/DPA/AFP) - Ralf Rangnick is de belangrijkste kandidaat om Thomas Tuchel op te volgen als trainer van Bayern München. De 65-jarige Duitser bevestigt dat hij in gesprek is met de leiding van de Duitse topclub.

3 uur geleden