Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Forse boete voor Fenerbahçe na weglopen in Supercup

ISTANBUL (ANP) - De Turkse voetbalbond heeft Fenerbahçe een boete opgelegd van 115.000 euro voor het van het veld lopen tijdens de Turkse Supercup. De Turkse club liet uit protest spelers van de jeugdselectie opdraven in de Supercup en die verlieten afgelopen zondag al na enkele minuten het veld.

De bond kende tegenstander Galatasaray een 3-0-overwinning toe en gaf Fenerbahçe de boete. De bond had eerder twee verzoeken van de Turkse club afgewezen. Die had gevraagd de datum van de Supercup te verplaatsen in verband met de wedstrijd in de Conference League die Fenerbahçe speelt. Ook wilde 'Fener' dat een buitenlandse scheidsrechter de wedstrijd leidde.

Meer uit Voetbal

Puntenverlies voor aanvaller Zirkzee met Bologna in Turijn

TURIJN (ANP) - Joshua Zirkzee is in de Serie A met Bologna blijven steken op een 0-0-gelijkspel bij Torino. Bologna had bij een zege de derde plek kunnen innemen, maar staat een punt achter op Juventus. Die ploeg komt zondag in actie bij AS Roma.

11 minuten geleden
Simons krijgt rode kaart en haalt einde duel RB Leipzig niet

SINSHEIM (ANP) - Xavi Simons heeft in het competitieduel van RB Leipzig bij Hoffenheim (1-1) het einde niet gehaald. De Oranje-international kreeg na 72 minuten zijn tweede gele kaart, en dus rood, en moest vertrekken.

18 minuten geleden
Fortuna en Go Ahead Eagles scoren niet, blessure voor Sierhuis

SITTARD (ANP) - Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles zijn niet tot scoren gekomen in de competitiewedstrijd in Limburg (0-0). Door het gelijkspel is de ploeg uit Deventer van coach René Hake dicht bij het bereiken van de play-offs voor Europees voetbal. Fortuna staat elfde.

31 minuten geleden
Roda JC en FC Groningen strijden op laatste speeldag om promotie

KERKRADE (ANP) - Roda JC is door een 2-0-zege op SC Cambuur nog niet zeker van promotie naar de Eredivisie. Omdat FC Groningen bij Telstar diep in blessuretijd met 1-1 gelijkspeelde, valt de beslissing volgende week.

47 minuten geleden
Geen winnaar bij Eredivisiewedstrijd Almere City - sc Heerenveen

ALMERE (ANP) - De wedstrijd tussen Almere City en sc Heerenveen is in een gelijkspel geëindigd. In Almere kwamen de Friezen via Osame Sahraoui terug tot 1-1 na een vroege achterstand. Kornelius Hansen had de ploeg van coach Alex Pastoor op voorsprong gezet.

48 minuten geleden
Willem II speelt gelijk in Dordrecht en is terug in Eredivisie

DORDRECHT (ANP) - Willem II keert na een afwezigheid van twee jaar terug in de Eredivisie. De Tilburgers hadden genoeg aan een gelijkspel in en tegen Dordrecht: 1-1. De gelijkmaker van Michael de Leeuw viel pas diep in blessuretijd.

50 minuten geleden
Dallinga maakt dertiende competitiegoal voor verliezend Toulouse

TOULOUSE (ANP) - Met zijn dertiende doelpunt van het seizoen in de Franse Ligue 1 heeft Thijs Dallinga zijn club Toulouse in het duel met Montpellier niet aan punten kunnen helpen. De bezoekers zegevierden met 1-2.