Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Formule 1-team Haas kondigt nieuwe sponsor aan

Formule 1-team Haas kondigt nieuwe sponsor aan

AUSTIN (ANP) - Het Formule 1-team van Haas krijgt een nieuwe sponsor. Het gaat om het bedrijf MoneyGram International. De deal gaat volgend jaar in en heeft een looptijd van meerdere seizoenen.

Per 2023 gaat de formatie dan ook door het leven als MoneyGram Haas F1 Team. De auto's zullen er als gevolg daarvan ook anders gaan uitzien. "We zijn er bijzonder trots op dat we met dit bedrijf een samenwerking beginnen als nieuwe titelsponsor", zei de oprichter van de renstal, Gene Haas.

In elk geval rijdt de Deen Kevin Magnussen volgend seizoen voor Haas. Het is nog onduidelijk of de Duitser Mick Schumacher een nieuw contract krijgt. Er gaan geruchten dat hij wordt vervangen door landgenoot Nico Hülkenberg.

Meer uit Sport

Tennissers Nadal en Alcaraz vormen duo bij Spelen

MADRID (ANP) - Tennissers Rafael Nadal en Carlos Alcaraz vormen bij de Olympische Spelen in Parijs een duo in het dubbelspel. Dat meldt de Spaanse tennisbond. De twee komen in Parijs beide in actie in zowel het enkel als dubbelspel.

1 uur geleden
Tennisser Brouwer verrassend door naar kwartfinales in Rosmalen

ROSMALEN (ANP) - Tennisser Gijs Brouwer heeft zich bij het grastoernooi van Rosmalen verrassend geplaatst voor de kwartfinales. Brouwer won met 6-3 6-3 van de als vijfde geplaatste Fransman Adrian Mannarino, die het toernooi vijf jaar geleden nog op zijn naam schreef.

2 uur geleden
Zwemster Titmus toont olympische vorm met wereldrecord 200 vrij

BRISBANE (ANP/RTR) - De Australische zwemster Ariarne Titmus heeft in aanloop naar de Olympische Spelen van Parijs indruk gemaakt met een wereldrecord op de 200 meter vrije slag. De 23-jarige Titmus pakte bij kwalificatiewedstrijden in Brisbane in een directe confrontatie het wereldrecord af van landgenote Mollie O'Callaghan (1.52,23). Dat is veel sneller dan de (1.52,85) van O'Callaghan vorig jaar.

3 uur geleden
Oud-schaatser Verheijen ook chef de mission bij Winterspelen 2026

ARNHEM (ANP) - Sportkoepel NOC*NSF heeft oud-schaatser Carl Verheijen benoemd tot chef de mission van TeamNL voor de Olympische Winterspelen van 2026 van Milaan/Cortina d'Ampezzo. Verheijen vervulde die rol eerder al tijdens de Winterspelen van 2022 in Peking.

3 uur geleden
Tennisser Murray twijfelt over deelname aan Spelen in Parijs

STUTTGART (ANP) - Tennisser Andy Murray ziet mogelijk af van deelname aan de Olympische Spelen in Parijs als hij niet wordt geselecteerd voor het dubbelspel. Murray, die in 2012 en 2016 olympisch goud won in het enkelspel, zou het dubbelspel in Parijs kunnen missen omdat Groot-Brittannië mogelijk Joe Salisbury en Neal Skupski stuurt.

5 uur geleden
Bol 'ziet geen nut in blindstaren' op concurrente McLaughlin

ROME (ANP) - Femke Bol is na haar gouden race op de EK in Rome op dit moment weer de snelste vrouw van de wereld op de 400 meter horden. Ze liep in de finale een kampioenschapsrecord van 52,49 en passeerde haar grote Amerikaanse concurrente Sydney McLaughlin-Levrone op de mondiale ranglijst van dit jaar. Het zei de Amersfoortse topatlete weinig.

5 uur geleden
Atletiekploeg beleeft in Rome beste EK ooit met medaillerecord

ROME (ANP) - De Nederlandse atletiekploeg beleeft in Rome de meest succesvolle Europese kampioenschappen ooit. De equipe heeft met nog de slotdag voor de boeg al een record behaald van negen medailles. Femke Bol voegde op de voorlaatste dag met haar winst op de 400 meter horden de tweede gouden medaille toe. Diane van Es scoorde op de 10.000 meter de derde zilveren medaille en Cathelijn Peeters bracht met haar derde plaats op de 400 meter horden de vierde bronzen medaille binnen.

14 uur geleden