Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Finale bekertoernooi voetbalsters in Nijmegen

Finale bekertoernooi voetbalsters in Nijmegen

NIJMEGEN (ANP) - De finale van de KNVB-beker voor vrouwen wordt volgende maand in Nijmegen gespeeld. Het Goffertstadion van NEC is op maandag 18 april (14.30 uur), tweede paasdag, het decor van de eindstrijd tussen Ajax en PSV.

Ajax plaatste zich zaterdag ten koste van Excelsior voor de finale en een dag later was PSV met 2-1 te sterk voor ADO Den Haag.

Het is de eerste keer dat de eindstrijd van het bekertoernooi voor vrouwen in Nijmegen wordt gehouden. Een dag eerder nemen ook de mannen van Ajax en PSV het tegen elkaar op in de bekerfinale. Die wedstrijd wordt in De Kuip gespeeld.

Het Goffertstadion, waar vorig jaar een deel van het uitvak instortte, biedt plaats aan 12.500 toeschouwers.

Meer uit Voetbal

Rashford en Henderson niet in Engelse EK-selectie

LONDEN (ANP) - Marcus Rashford van Manchester United is door de Engelse bondscoach Gareth Southgate gepasseerd voor het EK voetbal volgende maand in Duitsland. De 26-jarige aanvaller kende een slecht seizoen bij de ploeg van coach Erik ten Hag.

12 minuten geleden
Commissaris Van Wijk haalt hard uit naar bestuursraad van Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Leo van Wijk weet niet of het nog goedkomt tussen de raad van commissarissen en de bestuursraad van Ajax, die ruim 73 procent van de aandelen van Ajax in handen heeft. "Ik heb heel veel moeite met het accepteren van het gedrag van de grootaandeelhouder", zei de oud-topman van KLM op een buitengewone vergadering voor aandeelhouders van de club uit Amsterdam. "Ik zie nog niet hoe dat zo makkelijk is op te lossen."

35 minuten geleden
NEC-coach Meijer geschorst voor duel met Go Ahead Eagles

NIJMEGEN (ANP) - NEC-trainer Rogier Meijer zit donderdag niet op de bank bij de play-offwedstrijd om Europees voetbal tegen Go Ahead Eagles. Hij is voor één duel geschorst naar aanleiding van zijn vierde gele kaart dit seizoen.

47 minuten geleden
Ronaldo in selectie Portugal voor zijn zesde EK

LISSABON (ANP) - Cristiano Ronaldo is door de Portugese bondscoach Roberto Martínez opgenomen in de 26-koppige EK-selectie. Voor de 39-jarige aanvaller van het Saudische Al-Nassr wordt het zijn zesde Europese titelstrijd.

1 uur geleden
Vitesse-middenvelder Pröpper (32) beëindigt carrière definitief

ARNHEM (ANP) - Vitesse-middenvelder en voormalig Oranje-international Davy Pröpper stopt nu echt als profvoetballer. De 32-jarige Arnhemmer koos er begin 2022 als speler van PSV verrassend voor om zijn carrière te beëindigen, maar kwam daar een jaar later op terug. Na anderhalf seizoen bij Vitesse met veel blessureleed sluit Pröpper zijn loopbaan definitief af.

1 uur geleden
Van Wijk: dominante Mislintat duldde geen tegenspraak bij Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Sven Mislintat handelde solistisch en duldde geen tegenspraak bij Ajax. Dat vertelde Leo van Wijk, lid van de raad van commissarissen van de club uit de hoofdstad, tijdens zijn presentatie van het onderzoek van KPMG naar mogelijke belangenverstrengeling van de vorig jaar september ontslagen directeur voetbalzaken uit Duitsland.

1 uur geleden
Gepromoveerd Willem II verlengt contract Belgische trainer Maes

TILBURG (ANP) - De Belg Peter Maes is ook het komende seizoen in de Eredivisie de trainer van het gepromoveerde Willem II. De 59-jarige Maes heeft een nieuw, tweejarig contract getekend in Tilburg. Maes werd afgelopen seizoen in zijn eerste jaar bij Willem II kampioen van de Keuken Kampioen Divisie.

2 uur geleden