Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Feyenoord huurt aanvaller Nelson van Arsenal

Feyenoord huurt aanvaller Nelson van Arsenal

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft de jonge aanvaller Reiss Nelson toegevoegd aan de selectie. De Rotterdamse club huurt de 21-jarige Engelse jeugdinternational voor de rest van het seizoen van Arsenal.

Volgens technisch directeur Frank Arnesen is Nelson een aanwinst voor Feyenoord. "We volgen Reiss al maanden. Hem naar Feyenoord halen was in deze transferwindow een van onze prioriteiten, dus we zijn heel blij dat het gelukt is en dat we hem vandaag kunnen verwelkomen. Reiss is een zeer creatieve aanvaller, een snelle jongen met een goede actie die het verdedigers in de één-tegen-één heel lastig kan maken. Zo’n speler kunnen we in onze voorhoede goed gebruiken."

Nelson heeft naar eigen zeggen ook veel zin in zijn Nederlandse avontuur. "Ik kijk ernaar uit om in dit schitterende stadion te spelen. Feyenoord is een prachtige club en een mooie uitdaging voor mij. Ik hoop dat ik de supporters snel kan laten juichen."

Nelson speelt al vrijwel zijn hele voetballeven bij Arsenal. Op 9-jarige leeftijd kwam hij binnen bij de jeugdopleiding van de Londense club en op 17-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut voor het eerste elftal.

Nelson zal per direct aansluiten bij Feyenoord en gaat spelen met rugnummer 14.

Meer uit Voetbal

PSG-coach Luis Enrique wil nederlaag in Parijs rechtzetten

DORTMUND (ANP/RTR) - Coach Luis Enrique van Paris Saint-Germain hoopt dat zijn ploeg de achterstand uit de eerste halve finale in de Champions League tegen Borussia Dortmund in eigen huis kan goedmaken. PSG verloor met 1-0 van Dortmund door een doelpunt van Niclas Füllkrug, maar de coach zag dat zijn ploeg veel kansen creëerde.

38 minuten geleden
Verdediger Hummels knokt zich met Dortmund naar zege op PSG

DORTMUND (ANP) - Mats Hummels is tevreden met de kleine overwinning van Borussia Dortmund op Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League (1-0).

9 uur geleden
Dortmund bewaart opnieuw beste spel voor Champions League

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund bewaart dit seizoen het beste spel voor de Champions League. De huidige nummer 5 van de Bundesliga won ook het thuisduel met de Franse kampioen Paris Saint-Germain in de halve eindstrijd (1-0). De allesbeslissende return voor een plek in de finale staat voor komende dinsdag op het programma in Parijs.

9 uur geleden
Dortmund verslaat PSG in halve finale Champions League

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund heeft het thuisduel met Paris Saint-Germain in de halve finales van de Champions League gewonnen. Niclas Füllkrug tekende voor de enige treffer (1-0). De return staat voor komende dinsdag in Parijs op het programma.

9 uur geleden
Bayer Leverkusen in halve finale tegen AS Roma uit op revanche

ROME (ANP/AFP) - Bayer Leverkusen is donderdag in de halve finale van de Europa League tegen AS Roma uit op revanche. Beide clubs stonden vorig seizoen in hetzelfde toernooi ook tegenover elkaar in de halve eindstrijd en toen bereikte AS Roma de finale.

10 uur geleden
Van Bronckhorst nog niet gepolst voor terugkeer bij Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Giovanni van Bronckhorst is nog niet benaderd door Feyenoord voor een terugkeer als hoofdtrainer. "Er speelt op dit moment niks", zei hij vlak voor het duel tussen Borussia Dortmund en PSG bij RTL 7.

11 uur geleden
Voetbalsters FC Twente laten ook tweede kans op landstitel liggen

SITTARD (ANP) - De voetbalsters van FC Twente zijn er opnieuw niet in geslaagd de landstitel veilig te stellen. Het elftal van coach Joran Pot verloor met 2-0 bij Fortuna Sittard en zag nummer 2 Ajax kort voor tijd PSV met 2-1 verslaan. Met nog één speelronde te gaan, is de voorsprong van FC Twente op Ajax nog 2 punten.

11 uur geleden