Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

FC Utrecht bindt verdediger Flamingo tot medio 2027

FC Utrecht bindt verdediger Flamingo tot medio 2027

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht heeft de optie tot koop in het contract van de gehuurde Ryan Flamingo gelicht. De 21-jarige verdediger is nu tot medio 2027 aan de club uit de Domstad verbonden.

FC Utrecht huurt Flamingo dit seizoen van het Italiaanse US Sassuolo. De verdediger, geboren in Blaricum, voetbalde daarvoor bij Almere City. Hij speelde dit seizoen al 32 duels voor FC Utrecht. Flamingo heeft inmiddels ook zijn debuut voor Jong Oranje gemaakt.

"Ryan maakt sinds zijn komst naar onze club veel indruk en heeft zich de voorbije maanden bijzonder knap ontwikkeld", zegt technisch directeur Jordy Zuidam op de website van FC Utrecht. "Hij is een dragende speler geworden in het elftal van trainer Ron Jans. Binnen de club was iedereen er dan ook van overtuigd dat we de optie, die in zijn huurovereenkomst met US Sassuolo was opgenomen, moesten lichten."

Meer uit Voetbal

Van Bommel verliest met Antwerp en grijpt naast Europees voetbal

GENK (ANP) - Antwerp heeft ook de voorlaatste wedstrijd in de play-offs om het landskampioenschap niet kunnen winnen. De ploeg van coach Mark van Bommel verloor met 1-0 bij Racing Genk en grijpt naast Europees voetbal.

1 uur geleden
Van Aanholt heeft laatste wedstrijd voor PSV gespeeld

EINDHOVEN (ANP) - Patrick van Aanholt neemt afscheid van landskampioen PSV. De 33-jarige verdediger maakte zijn vertrek op Instagram bekend. "Nu mijn contract afloopt, heb ik gisteravond mijn laatste wedstrijd gespeeld voor PSV", schreef hij een dag na de gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk (3-1).

2 uur geleden
Bondscoach Advocaat neemt Brenet op in selectie Curaçao

WILLEMSTAD (ANP) - Bondscoach Dick Advocaat van Curaçao heeft Joshua Brenet opgenomen in de selectie voor de eerste twee kwalificatiewedstrijden voor het WK 2026. Curaçao speelt op 5 juni thuis tegen Barbados en op 8 juni uit tegen Aruba.

2 uur geleden
Aanstaande Liverpool-coach Slot kon kans 'moeilijk negeren'

ROTTERDAM (ANP) - Arne Slot noemt zijn beslissing om Feyenoord te verlaten "bepaald geen eenvoudig besluit". Dat verklaarde de trainer nadat Liverpool en Feyenoord zijn overgang naar Engeland officieel bekendmaakten. "Maar een kans om hoofdtrainer te worden in de Premier League, bij een van de grootste clubs ter wereld, kun je als sportman moeilijk negeren. Ik ben Feyenoord dankbaar dat ze hebben willen meewerken aan deze overstap", zei Slot.

2 uur geleden
Liverpool bevestigt komst trainer Slot van Feyenoord

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool heeft de komst van trainer Arne Slot van Feyenoord officieel bevestigd. De 45-jarige Slot wordt vanaf 1 juni de nieuwe coach, afhankelijk van het verkrijgen van een werkvergunning.

3 uur geleden
Vertrekkende coach Bakker ziet bekerwinst Ajax als 'bekroning'

TILBURG (ANP) - Trainster Suzanne Bakker van Ajax zag het winnen van de KNVB-beker als een "bekroning na het harde werken van speelsters en staf in dit fantastische seizoen". De 37-jarige coach zat in Tilburg voor het laatst op de bank bij Ajax, nadat haar aflopende contract niet werd verlengd. "Ik heb zes geweldige jaren bij Ajax gehad en vanavond gaan we dit vieren", zei ze na de gewonnen finale tegen Fortuna Sittard (3-1).

4 uur geleden
Voetbalsters Ajax winnen voor de zesde keer KNVB-beker

TILBURG (ANP) - De voetbalsters van Ajax hebben voor de zesde keer de KNVB-beker gewonnen. Het elftal van de vertrekkende trainster Suzanne Bakker was in het stadion van Willem II met 3-1 te sterk voor Fortuna Sittard. Het was de eerste keer dat er een videoscheidsrechter aanwezig was bij een wedstrijd in het Nederlandse vrouwenvoetbal.

5 uur geleden