Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

FC Twente ziet Pröpper terugkeren voor uitduel met Feyenoord

FC Twente ziet Pröpper terugkeren voor uitduel met Feyenoord

ENSCHEDE (ANP) - Trainer Joseph Oosting weet nog niet of hij zondag in de uitwedstrijd van FC Twente tegen Feyenoord een beroep kan doen op Sem Steijn en Ricky van Wolfswinkel. "Beiden waren ziek en hebben niet kunnen trainen", zei de coach op een persmoment. "We moeten afwachten of ze zaterdag bij de laatste training zijn." Robin Pröpper keert terug in de selectie na een schorsing.

Rechtsback Max Bruns moet een schorsing van twee duels uitzitten. Hij kreeg zaterdag een rode kaart in het verloren uitduel met NEC (1-0). Manfred Ugalde ontbreekt ook zo goed als zeker bij FC Twente in De Kuip. De spits staat voor een vertrek naar Spartak Moskou en heeft de afgelopen dagen niet getraind.

FC Twente is de nummer 3 van de Eredivisie en heeft een achterstand van 5 punten op het als tweede geklasseerde Feyenoord. "Het wordt niet makkelijk, maar we gaan er wel vol voor", zei trainer Oosting. "Onze spelopvatting, verdedigend of aanvallend, zal niet veranderen. Het is een mooie uitdaging om zondag dichterbij Feyenoord te komen. We gaan er alles aan doen om in De Kuip het maximale resultaat te halen."

Meer uit Voetbal

PSV-coach Bosz houdt vast aan team dat met 8-0 van Heerenveen won

EINDHOVEN (ANP) - De basisopstelling van PSV voor de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam kent geen verrassingen. Trainer Peter Bosz houdt vast een dezelfde elf spelers die sc Heerenveen tien dagen eerder in Friesland met 8-0 kansloos lieten.

11 minuten geleden
Messi steelt met vijf assists en een treffer show bij Inter Miami

MIAMI (ANP) - Lionel Messi heeft Inter Miami aan een ruime zege op New York Red Bulls (6-1) geholpen. De Argentijnse aanvaller had met vijf assists en een doelpunt een aandeel in alle doelpunten van de koploper van de Eastern Conference.

2 uur geleden
PSV heeft tegen Sparta genoeg aan gelijkspel voor 25e landstitel

EINDHOVEN (ANP) - PSV kan voor de 25e keer de landstitel in Nederland winnen. Voor de Eindhovenaren volstaat in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam een gelijkspel. De aftrap in het uitverkochte Philips-stadion is om 12.15 uur.

7 uur geleden
Riquelme helpt Atlético met fraaie treffer langs Mallorca

MALLORCA (ANP) - Atlético Madrid heeft de vierde plaats in de Spaanse voetbalcompetitie verstevigd. Rodrigo Riquelme bezorgde zijn elftal de zege bij Real Mallorca: 0-1.

12 uur geleden
Sassuolo bezorgt kampioen Inter tweede nederlaag

REGGIO EMILIA (ANP) - Internazionale heeft voor de tweede keer dit seizoen een competitiewedstrijd verloren. Sassuolo was met 1-0 te sterk voor de kampioen van de Serie A. In september bezorgde Sassuolo Inter ook al de eerste verliespartij (1-2).

12 uur geleden
Real na nederlaag Barcelona bij Girona zeker van 36e landstitel

GIRONA (ANP) - Real Madrid heeft zich voor de 36e keer verzekerd van de Spaanse voetbaltitel. Het elftal van trainer Carlo Ancelotti kan de eerste plaats niet meer ontgaan na de nederlaag die FC Barcelona bij Girona FC leed: 4-2. Real was eerder op zaterdag met 3-0 te sterk voor Cádiz.

14 uur geleden
Oranje-opponent Oostenrijk op EK zonder Schlager

LEIPZIG (ANP/DPA) - Oostenrijk kan op het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland niet beschikken over Xaver Schlager. De 26-jarige middenvelder van RB Leipzig heeft een scheur in een knieband en staat na een operatie zeker een half jaar aan de kant.

16 uur geleden