Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

FC Twente neemt Van Hoorenbeeck definitief over van KV Mechelen

FC Twente neemt Van Hoorenbeeck definitief over van KV Mechelen

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente neemt de 25-jarige Alec van Hoorenbeeck definitief over van KV Mechelen. De Belgische verdediger zette zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2026. Dit seizoen komt hij op huurbasis uit voor de ploeg uit Overijssel.

In de verbintenis is bovendien een optie voor nog een seizoen opgenomen. Van Hoorenbeeck kwam tot dusver dertien keer in actie in de Eredivisie, voornamelijk als invaller.

"Alec is een jongen die uitstekend past bij de club. Op de momenten dat het elftal hem dit seizoen nodig had, heeft hij zich goed laten zien en zijn waarde gehad voor de ploeg. We zijn ervan overtuigd dat Alec de komende jaren bij FC Twente verder kan groeien en een belangrijke rol kan vervullen", aldus technisch directeur Arnold Bruggink op de clubwebsite.

Meer uit Voetbal

Fortuna en Go Ahead Eagles scoren niet, blessure voor Sierhuis

SITTARD (ANP) - Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles zijn niet tot scoren gekomen in de competitiewedstrijd in Limburg (0-0). Door het gelijkspel is de ploeg uit Deventer van coach René Hake dicht bij het bereiken van de play-offs voor Europees voetbal. Fortuna staat elfde.

6 minuten geleden
Roda JC en FC Groningen strijden op laatste speeldag om promotie

KERKRADE (ANP) - Roda JC is door een 2-0-zege op SC Cambuur nog niet zeker van promotie naar de Eredivisie. Omdat FC Groningen bij Telstar diep in blessuretijd met 1-1 gelijkspeelde, valt de beslissing volgende week.

22 minuten geleden
Geen winnaar bij Eredivisiewedstrijd Almere City - sc Heerenveen

ALMERE (ANP) - De wedstrijd tussen Almere City en sc Heerenveen is in een gelijkspel geëindigd. In Almere kwamen de Friezen via Osame Sahraoui terug tot 1-1 na een vroege achterstand. Kornelius Hansen had de ploeg van coach Alex Pastoor op voorsprong gezet.

23 minuten geleden
Willem II speelt gelijk in Dordrecht en is terug in Eredivisie

DORDRECHT (ANP) - Willem II keert na een afwezigheid van twee jaar terug in de Eredivisie. De Tilburgers hadden genoeg aan een gelijkspel in en tegen Dordrecht: 1-1. De gelijkmaker van Michael de Leeuw viel pas diep in blessuretijd.

25 minuten geleden
Dallinga maakt dertiende competitiegoal voor verliezend Toulouse

TOULOUSE (ANP) - Met zijn dertiende doelpunt van het seizoen in de Franse Ligue 1 heeft Thijs Dallinga zijn club Toulouse in het duel met Montpellier niet aan punten kunnen helpen. De bezoekers zegevierden met 1-2.

1 uur geleden
UEFA keurt EK-selecties van 26 spelers definitief goed

NYON (ANP) - De nationale voetbalteams mogen bij het EK van 2024 in Duitsland volgende maand uit een selectie van maximaal 26 spelers bestaan. De Europese voetbalbond heeft het verzoek de selecties van 23 naar 26 spelers uit te breiden goedgekeurd, zo meldt de UEFA via X.

3 uur geleden
AZ strijdt tegen FC Twente voor laatste kans op derde plaats

ALKMAAR (ANP) - AZ legt zich niet neer bij een vierde eindklassering in de Eredivisie. De club uit Alkmaar wil zich zondag met een thuiszege op FC Twente volop mengen in de strijd om de derde positie, die recht geeft op deelname aan de voorronden van de Champions League.

4 uur geleden