Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

FC Twente neemt Kuipers over van Go Ahead Eagles

FC Twente neemt Kuipers over van Go Ahead Eagles

ENSCHEDE (ANP) - Bas Kuipers is volgend jaar speler van FC Twente. De Tukkers nemen de verdediger over van Go Ahead Eagles. Dat bevestigde technisch directeur Paul Bosvelt van Go Ahead Eagles bij ESPN.

Meer details wilde Bosvelt nog niet kwijt. "Hij speelt vandaag nog bij ons mee en daar focussen we ons eerst op", zei de oud-international. De ploeg uit Deventer speelt zondagavond de play-offwedstrijd bij FC Utrecht voor Europees voetbal.

Kuipers is een vaste waarde bij de Eagles en kwam naar de club in het seizoen 2019/2020. Hij had nog een contract tot 2025. Hoeveel Twente voor hem betaalt, is niet bekend.

Meer uit Voetbal

Belgen Vertonghen en Theate beginnen op de bank tegen Slowakije

FRANKFURT (ANP) - De Belgische verdedigers Jan Vertonghen en Arthur Theate beginnen tijdens het eerste EK-groepsduel met Slowakije op de bank. De twee spelers zijn net hersteld van blessures. Bondscoach Domenico Tedesco kiest in Frankfurt voor Wout Faes en Zeno Debast in het centrum van de verdediging.

23 minuten geleden
Roemenië wint op EK overtuigend van Oekraïne

MÜNCHEN (ANP) - Roemenië heeft op het EK in Duitsland de eerste groepswedstrijd overtuigend gewonnen van Oekraïne. De Roemenen van bondscoach Edi Iordanescu waren in München met 3-0 te sterk.

41 minuten geleden
Poolse topscorer Lewandowski traint individueel met bal

HANNOVER (ANP) - Robert Lewandowski is weer op het trainingsveld van Polen verschenen. De spits van FC Barcelona oefende nog individueel in Hannover, maar trapte wel alweer tegen een bal.

2 uur geleden
Ervaren Duitse doelman Neuer sluit zich op EK af voor kritiek

HERZOGENAURACH (ANP/DPA) - Manuel Neuer sluit zich op het EK voetbal in eigen land af voor kritiek. De 38-jarige doelman van Bayern München is sinds het WK van 2010 de eerste keuze bij de Duitse ploeg, maar na recente mindere optredens is zijn positie onderwerp van discussie. Met Marc-André ter Stegen heeft Neuer een belangrijke concurrent.

2 uur geleden
Spaanse keeper Simón laat zich na EK aan pols opereren

FRANKFURT (ANP/DPA) - De Spaanse doelman Unai Simón laat zich na het EK voetbal opereren aan een pols. Volgens de 27-jarige keeper van Athletic Club levert de blessure geen problemen op tijdens het toernooi in Duitsland.

3 uur geleden
Ex-voorzitter Rubiales in februari voor rechter voor kus Hermoso

MADRID (ANP) - Luis Rubiales, de voormalig voorzitter van de Spaanse voetbalbond, moet zich in februari volgend jaar bij de rechter verantwoorden voor de kus op de mond van voetbalster Jennifer Hermoso. De rechtbank besloot eerder in mei dat de zaak tegen Rubiales was toegelaten.

3 uur geleden
Verdediger Sergio Ramos (38) vertrekt bij Sevilla

SEVILLA (ANP) - Sergio Ramos vertrekt bij de Spaanse voetbalclub Sevilla. De 38-jarige verdediger uit Spanje heeft de clubleiding laten weten dat hij na de zomer niet terugkeert bij de club waar hij zijn loopbaan begon. Hij speelde pas weer sinds vorig jaar bij Sevilla.

3 uur geleden