Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

FC Astana meldt komst in opspraak geraakte voetballer Vloet

FC Astana meldt komst in opspraak geraakte voetballer Vloet

ASTANA (ANP) - De in opspraak geraakte voetballer Rai Vloet zet zijn carrière voort bij FC Astana. De club uit Kazachstan maakt de komst van de aanvaller bekend via social media. Astana plaatste een foto van de aanvaller met daarbij de tekst "Welkom Rai" en de mededeling dat hij een contract heeft ondertekend.

De 26-jarige middenvelder heeft nog een contract bij Heracles, maar de club uit Almelo heeft in januari laten weten dat hij werd geschorst nadat was gebleken dat zijn betrokkenheid bij een dodelijk auto-ongeval groter was dan de voetballer eerder had beweerd. Vloet zat in november 2021 samen met een vriend in de auto die op de A4 achter op een andere auto reed. Eén van de inzittenden daarvan, een 4-jarige jongen, overleed aan de gevolgen van de botsing.

Heracles laat weten later op de avond op de eigen kanalen met een verklaring te komen en zegt tot dan nog niets over de mogelijke transfer.

De club had Vloet eerder in januari terug laten keren in de selectie en bood daar later de excuses voor aan. Directeur Rob Toussaint van Heracles Almelo liet weten dat hij nooit meer een wedstrijd zal spelen voor de club. Dat zei hij nadat de politie had bevestigd dat het Vloet was die achter het stuur had gezeten. De voetballer zou niet alleen veel te hard hebben gereden, maar ook te veel hebben gedronken.

Meer uit Voetbal

Duitse coach en spelers in jubelstemming na droomstart op EK

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Julian Nagelsmann was een tevreden bondscoach na een klinkende overwinning van Duitsland op Schotland (5-1) in de openingswedstrijd van het EK. "Ik moet mijn ploeg een heel groot compliment maken", zei hij. "Ik denk dat iedereen wel weet hoeveel druk er op deze openingswedstrijd stond. Maar we hebben met heel veel intensiteit gespeeld. Die twee snelle doelpunten in de openingsfase hebben ons ook wel geholpen."

9 uur geleden
Schotse aanvoerder Robertson wil ruime nederlaag snel vergeten

MÜNCHEN (ANP) - Andy Robertson wil de ruime nederlaag van Schotland tegen Duitsland (5-1) in de openingswedstrijd van het EK voetbal snel vergeten. "We hebben de openingswedstrijd tegen het gastland gespeeld. Veel moeilijker wordt het voor ons niet meer", keek de aanvoerder van de Schotten vooruit naar de komende groepsduels met Hongarije en Zwitserland.

9 uur geleden
Duitsland opent EK met klinkende zege op Schotland

MÜNCHEN (ANP) - Duitsland is het EK in eigen land voortvarend begonnen. De drievoudig Europees kampioen was veel te sterk voor Schotland tijdens de openingswedstrijd in München (5-1).

10 uur geleden
Duitsland opent EK in eigen land met ruime zege op Schotland

MÜNCHEN (ANP) - Duitsland heeft het EK in eigen land met een ruime zege geopend. De drievoudig Europees kampioen was veel te sterk voor Schotland in de openingswedstrijd van de Europese eindronde in München (5-1).

10 uur geleden
Duitse aanvaller Wirtz jongste maker van openingstreffer op EK

MÜNCHEN (ANP) - Florian Wirtz is een record rijker. De aanvaller schoot Duitsland op voorsprong in de openingswedstrijd van het EK tegen Schotland (1-0). Hij is met 21 jaar en 42 dagen de jongste maker van het eerste doelpunt op een Europese eindronde ooit.

11 uur geleden
Weduwe Beckenbauer zorgt voor emotionele openingsceremonie

MÜNCHEN (ANP) - Met een emotioneel moment in de Allianz Arena van München is het EK voetbal in Duitsland begonnen. Kort voor de aftrap van het openingsduel tussen Duitsland en Schotland bracht de weduwe van voetballegende Franz Beckenbauer de zilveren Henri Delaunay Cup naar het veld.

11 uur geleden
Duitsland start EK met Havertz in de spits

MÜNCHEN (ANP) - Het Duitse elftal begint het EK in eigen land met Kai Havertz in de spits. Voor het openingsduel met Schotland heeft bondscoach Julian Nagelsmann gekozen voor dezelfde basiself als in de laatste oefenwedstrijd afgelopen week tegen Griekenland (2-1-overwinning).

12 uur geleden