Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Faber haalt Ramzi bij technische staf PSV

Faber haalt Ramzi bij technische staf PSV

EINDHOVEN (ANP) - Adil Ramzi is toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal van PSV. De oud-speler van de Eindhovenaren is tot het einde van dit seizoen assistent van interim-trainer Ernest Faber.

Faber werd maandag aangesteld als opvolger van de ontslagen Mark van Bommel. Boudewijn Zenden en Ruud Hesp zijn de andere assistenten van Faber.

"Ook in een interim-technische staf probeer je door middel van verschillende profielen een goede combinatie te maken", zegt technisch manager John de Jong. "Adil voegt met zijn achtergrond specifieke kennis en expertise toe die we goed kunnen gebruiken. We zijn blij dat hij ons wil helpen."

Staf versterken

De 42-jarige Ramzi, die van 2000 tot 2004 bij PSV voetbalde, is sinds vier jaar jeugdtrainer bij PSV. Dit seizoen heeft hij JO17-1 onder zijn hoede.

Ramzi en Hesp maken het seizoen sowieso af als assistent. Zenden heeft toegezegd de komende twee duels, tot de winterstop, op de bank te zitten. Daarna beslist hij of hij door wil gaan in die functie.

"In de winterstop gaan we met Boudewijn praten over de rest van het seizoen. We hopen dat hij blijft. Daarnaast gaan we in de komende weken bekijken op welke manier we de staf kunnen versterken", aldus De Jong.

Meer uit Voetbal

Trainer Slot: geen geheim dat ik graag naar Liverpool ga

DEVENTER (ANP) - Trainer Arne Slot wil trainer van Liverpool worden. "Daar maak ik geen geheim van. Ik wil graag naar Liverpool", zei de coach van Feyenoord bij ESPN in Deventer, waar de Rotterdammers tegen Go Ahead Eagles spelen.

15 minuten geleden
Veerman ziet PSV beste wedstrijd van seizoen spelen

HEERENVEEN (ANP) - Joey Veerman genoot tijdens het uitduel met sc Heerenveen van het spel van PSV. "Op de valreep persen we er nog even de beste wedstrijd van het seizoen uit", lachte de Volendammer na de zege van 8-0.

39 minuten geleden
Cristante bezorgt AS Roma zege in duel van achttien minuten

UDINE (ANP) - AS Roma heeft de eerder gestaakte wedstrijd tegen Udinese met succes afgemaakt. Bryan Cristante bezorgde de Romeinse ploeg diep in blessuretijd de winst en bracht de eindstand op 2-1. Roma verstevigde de vijfde plaats in de Serie A.

1 uur geleden
PSV boekt bij sc Heerenveen grootste uitzege in Eredivisie ooit

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen een record gebroken. De Eindhovenaren wonnen met 8-0.

1 uur geleden
PSV kan titel na 8-0 bij Heerenveen alleen in theorie nog missen

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft de eerste landstitel sinds 2018 bijna binnen. De Eindhovenaren lieten sc Heerenveen in Friesland volledig kansloos en wonnen met 8-0. Bij rust was het al 5-0.

1 uur geleden
PSV na klinkende zege op sc Heerenveen (0-8) officieus kampioen

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft de landstitel in de Eredivisie officieus binnen. De Eindhovenaren namen snel afstand van sc Heerenveen (0-8) en vergrootten daarmee de voorsprong op eerste achtervolger Feyenoord tot 12 punten.

1 uur geleden
Vitesse volgt wettelijke procedure voor kwijtschelding schulden

ARNHEM (ANP) - Vitesse kan een betalingsregeling treffen met zijn schuldeisers. De noodlijdende club mag van de rechtbank een wettelijke procedure (WHOA) volgen voor kwijtschelding van de schulden. De club uit Arnhem kampt momenteel met een schuld van vele miljoenen euro's.

3 uur geleden