Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Excelsior-speler Parrott mist door schorsing wedstrijd tegen Ajax

Excelsior-speler Parrott mist door schorsing wedstrijd tegen Ajax

ROTTERDAM (ANP) - Voetballer Troy Parrott van Excelsior is geschorst voor de uitwedstrijd tegen Ajax op woensdag 24 april. De Ierse spits kreeg na de rode kaart tegen FC Volendam een schikkingsvoorstel van twee duels, waarvan een wedstrijd voorwaardelijk. De Rotterdamse club is daarmee akkoord gegaan.

Parrott kreeg een rode kaart na een opstootje dat plaatsvond na het laatste fluitsignaal van het duel met Volendam. Arbiter Danny Makkelie werd kort na de schermutselingen naar zijn beeldscherm geroepen en bekeek de beelden. Naast de rode kaart voor Parrott gaf hij de Volendammer Safouane Karim zijn tweede gele kaart.

"Wij zijn het niet eens met de straf en zijn van mening dat een schorsing niet in verhouding staat tot wat Troy gedaan heeft", zegt technisch manager Niels van Duinen. "Tegelijkertijd laat de aanklager weinig ruimte voor interpretatie en achten wij de kans op herziening van de straf nihil. Daarom hebben wij besloten om toch met deze straf akkoord te gaan. Met tegenzin, omdat er zwaardere vergrijpen zijn die niet bestraft worden. Tegen NEC kan hij er op deze manier in elk geval wel weer bij zijn."

Meer uit Voetbal

Dumfries noemt omhooghouden beledigend spandoek 'niet slim'

MILAAN (ANP) - Voetballer Denzel Dumfries heeft spijt betuigd voor een incident tijdens het kampioensfeest van Internazionale. De verdediger van de club nam tijdens de parade een spandoek over uit het publiek waarop hij stond afgebeeld met AC Milan-tegenstander Theo Hernández aan een ketting.

32 minuten geleden
Geen wraakgevoelens bij Real-coach Ancelotti voor duel met Bayern

MÜNCHEN (ANP/DPA/AFP) - Trainer Carlo Ancelotti van Real Madrid heeft "geen wraakgevoelens" overgehouden aan zijn ontslag bij Bayern München in 2017. Dat zei de Italiaanse coach in aanloop naar het onderlinge duel in de halve finale van de Champions League van dinsdag.

51 minuten geleden
Vitesse sluit mondeling akkoord met nieuwe trainer Van den Brom

ARNHEM (ANP) - John van den Brom wordt volgende seizoen in de Keuken Kampioen Divisie de nieuwe coach van Vitesse. De woordvoerder van de Arnhemse club, die is gedegradeerd uit de Eredivisie, bevestigt na berichtgeving van De Telegraaf dat hierover een mondeling akkoord is bereikt.

56 minuten geleden
Media: clubs in Premier League stemmen voor bestedingsplafond

LONDEN (ANP) - De clubs in de Premier League hebben voor de ontwikkeling van plannen voor een bestedingsplafond gestemd. Dat meldden Engelse media zoals de BBC. Alleen Manchester United, Manchester City en Aston Villa stemden volgens de omroep tegen het plan, Chelsea onthield zich van stemming.

2 uur geleden
Feyenoord moet vier vakken leeg houden tegen Excelsior om vuurwerk

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord moet van voetbalbond KNVB de vakken X, R, S en T verplicht leeg houden bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op 19 mei tegen Excelsior. De straf is een direct gevolg van het afsteken van vuurwerk door supporters tijdens de halve finale van de KNVB-beker tegen FC Groningen, meldt de club. Die moet ook een boete van 15.000 euro betalen.

4 uur geleden
Ramzi gaat Oranje voor spelers jonger dan achttien jaar trainen

ZEIST (ANP) - Adil Ramzi is vanaf 1 juli de coach van de Nederlandse voetbalploeg voor spelers jonger dan 18 jaar. "Ik ben trots dat ik het vertrouwen krijg om aan de slag te gaan met de grootste talenten van Nederland", laat oud-speler van PSV, AZ, FC Twente, FC Utrecht en Willem II weten.

5 uur geleden
Franse doelman Maignan kampt met dijbeenblessure

MILAAN (ANP) - Doelman Mike Maignan van AC Milan heeft zo'n anderhalve maand voor de start van het EK een dijbeenblessure opgelopen. De 28-jarige Fransman is voorlopig uitgeschakeld en wordt volgens zijn Italiaanse club volgende week opnieuw onderzocht.

6 uur geleden