Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ex-voorzitter Rubiales in februari voor rechter voor kus Hermoso

Ex-voorzitter Rubiales in februari voor rechter voor kus Hermoso

MADRID (ANP) - Luis Rubiales, de voormalig voorzitter van de Spaanse voetbalbond, moet zich in februari volgend jaar bij de rechter verantwoorden voor de kus op de mond van voetbalster Jennifer Hermoso. De rechtbank besloot eerder in mei dat de zaak tegen Rubiales was toegelaten.

Rubiales werd eind januari officieel aangeklaagd. Uit onderzoek was gebleken dat de controversiële kus die Rubiales op de mond van Hermoso gaf tijdens de medailleceremonie in augustus na het door Spanje gewonnen WK 'non-consensueel", niet met wederzijdse toestemming, was. Het Openbaar Ministerie in Spanje eiste eerder in maart 2,5 jaar gevangenisstraf en dat Rubiales een schadevergoeding betaalt aan Hermoso.

Meer uit Voetbal

Waterman (40) stopt als doelman en wordt keeperstrainer Jong PSV

EINDHOVEN (ANP) - Boy Waterman beëindigt zijn profloopbaan. De 40-jarige doelman gaat bij PSV, waar hij vorig seizoen nog deel uitmaakte van de A-selectie, aan de slag als keeperstrainer. Dat meldt PSV.

3 minuten geleden
KNVB-directeur Van Leeuwen hoopt op snelle oplossing Vitesse

ZEIST (ANP) - Marianne van Leeuwen, directeur betaald voetbal van de KNVB, hoopt dat er snel een oplossing komt voor Vitesse. "Het doet mij als directeur betaald voetbal natuurlijk ook pijn om te zien dat één van onze betaald voetbalclubs, Vitesse, momenteel in zo'n moeilijke situatie verkeert. Ik begrijp de bezorgdheid en de onzekerheid die de supporters van Vitesse voelen", zegt ze op de site van de KNVB, als reactie op de oproep van de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch, die zondag in een brief aan de KNVB een oproep deed om Vitesse te helpen met de licentie.

15 minuten geleden
UEFA zeer tevreden over EK: geweldige fans, geweldige organisatie

BERLIJN (ANP/DPA) - De UEFA kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op het EK voetbal in Duitsland. "We zijn erg blij met het resultaat. Er waren geweldige fans, een geweldige organisatie en steden die volop meededen. Iedereen heeft geweldig werk geleverd. Wij zijn bij de UEFA altijd heel blij als we een toernooi in Duitsland kunnen organiseren", sprak Martin Kallen, toernooidirecteur van de UEFA.

1 uur geleden
Spaanse EK-doelman Simón laat zich donderdag aan pols opereren

MADRID (ANP) - De Spaanse EK-doelman Unai Simón laat zich donderdag aan zijn pols opereren. Dat meldt zijn werkgever Athletic Club.

1 uur geleden
Keeper Pasveer (40) ook komend seizoen onder contract bij Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Keeper Remko Pasveer staat ook komend seizoen onder contract bij Ajax. De Amsterdammers hebben zijn aflopende contract met één jaar verlengd.

1 uur geleden
PSV zonder geblesseerde verdediger Obispo op trainingskamp

MARIENFELD (ANP) - PSV is zonder Armando Obispo vertrokken naar Marienfeld, waar de selectie van trainer Peter Bosz komende week op trainingskamp verblijft. De verdediger liep zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Club Brugge (1-1) een blessure op en blijft achter in Eindhoven.

3 uur geleden
Duitser Müller (34) beëindigt interlandloopbaan

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Thomas Müller stelt zich niet langer beschikbaar voor het Duitse voetbalelftal. Dat meldt de 34-jarige aanvaller van Bayern München in een video op sociale media.

3 uur geleden