Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ernstig gewonde door steekincident in centrum Rotterdam

Ernstig gewonde door steekincident in centrum Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - Door een steekincident in het centrum van Rotterdam is dinsdagavond een man ernstig gewond geraakt. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer werd gestoken bij een patatzaak aan het Kruisplein, niet ver van het Centraal Station. De politie zoekt naar getuigen en beelden van het steekincident.

Meer uit Binnenland

Kleine overtredingen niet beboet als actie om vroegpensioen

DEN HAAG (ANP) - Politieagenten schrijven niet langer bekeuringen uit voor kleine overtredingen. Ze doen dit om de onderhandelingen over een structureel vroegpensioen voor politiemensen op gang te brengen. Het is een gezamenlijk initiatief van de vier politievakbonden ACP, ANPV, NPB en Equipe.

50 minuten geleden
Vrouw aangereden door ME-bus in Eindhoven

EINDHOVEN (ANP) - In Eindhoven is maandagavond een voetgangster aangereden door een busje van de Mobiele Eenheid (ME). Het ongeluk gebeurde rond 22.30 uur. De vrouw kwam onder de ME-bus terecht toen ze wilde oversteken op de Vestdijk in het centrum van de Brabantse plaats. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie.

52 minuten geleden
Volkskrant-stuk over NOS Sport wint journalistieke prijs De Tegel

DEN HAAG (ANP) - Volkskrantjournalisten Abel Bormans, Maud Effting en Willem Feenstra hebben de Tegel in de categorie Nieuws gewonnen voor hun onthullingen over de werksfeer op de redactie van NOS Sport. "Goed teamwerk dat nieuws maakte, maar nog wel meer deed dan dat. De Tegel lichten. Praktijken blootleggen die niet door de beugel kunnen", aldus de jury van de journalistieke prijs in het juryrapport.

1 uur geleden
Groep mannen deelt klappen uit aan betogers tentenprotest UvA

AMSTERDAM (ANP) - Rond de tien mannen hebben maandagavond de confrontatie gezocht met de demonstranten van het pro-Palestijnse protest bij de campus van de Universiteit van Amsterdam (UvA). De mannen begonnen de demonstranten uit het niets te slaan en gooiden met vuurwerk en fakkels.

4 uur geleden
Paar honderd mensen bij tentenprotest bij campus UvA

AMSTERDAM (ANP) - Bij het pro-Palestijnse protest bij de campus van de Universiteit van Amsterdam (UvA) zijn maandagavond een paar honderd mensen aanwezig. Ook tientallen medewerkers van de UvA hebben zich bij de demonstratie gevoegd.

6 uur geleden
OM: grote organisatie achter aanslag op 'tattookiller'

ZWOLLE (ANP) - Achter de moordaanslag op 'tattookiller' Cor P. zat een criminele organisatie met "soldaten, moordmakelaars en opdrachtgevers". In het dossier vallen veelvuldig de namen van Jaouad F. en Ridouan Taghi, bleek maandag op de eerste dag van deze strafzaak in de rechtbank in Zwolle.

7 uur geleden
PSV-selectie met platte kar vertrokken voor toer door Eindhoven

EINDHOVEN (ANP) - De spelers van landskampioen PSV zijn iets na 17.00 uur vertrokken bij het Philips Stadion voor een rondrit met de platte kar door Eindhoven. Eindpunt is het Stadhuisplein waar de staf en selectie op het bordes van het stadhuis worden gehuldigd. Vlak voordat de spelers vertrokken, liepen ze met de kampioensschaal een ereronde door het stadion.

8 uur geleden