Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eredivisieduel GA Eagles - RKC Waalwijk begint met vertraging

Eredivisieduel GA Eagles - RKC Waalwijk begint met vertraging

DEVENTER (ANP) - De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk van vrijdagavond in de Eredivisie gaat door, maar wel met ongeveer een half uur vertraging. Dit omdat het veld in de Adelaarshorst van Deventer eerst uitgebreid werd gekeurd.

De conclusie was dat er weliswaar wat sneeuw ligt, maar dat daaronder het veld goed bespeelbaar is en geen gevaar voor de spelers oplevert. Het veld wordt nu geprepareerd. Het duel begint nu omstreeks 20.30 uur.

In de eerste divisie is inmiddels Almere City FC - Jong FC Utrecht afgelast. Almere City is de koploper in de strijd om de derde periode. Het duel wordt op korte termijn opnieuw ingepland, zo laat de KNVB weten.

Meer uit Voetbal

Willem II pakt ook titel in Keuken Kampioen Divisie

TILBURG (ANP) - Willem II is kampioen geworden van de Keuken Kampioen Divisie. De Tilburgers van coach Peter Maes stelden een week geleden al promotie naar de Eredivisie veilig met een gelijkspel bij FC Dordrecht. Willem II won de laatste wedstrijd in eigen huis met 3-2 van Telstar.

14 minuten geleden
FC Groningen verslaat concurrent Roda JC en promoveert

GRONINGEN (ANP) - FC Groningen is er in geslaagd om na de degradatie van vorig seizoen direct terug te keren in de Eredivisie. Tijdens de laatste speelronde werd concurrent Roda JC met 2-0 verslagen, waardoor de Groningers plek twee overnamen van de Limburgers.

18 minuten geleden
Mbappé kondigt afscheid aan bij Paris Saint-Germain

PARIJS (ANP) - Kylian Mbappé heeft in een videoboodschap zijn afscheid aangekondigd bij Paris Saint-Germain. De Franse sterspeler komt zondag voor eigen publiek voor het laatst in actie, in het competitieduel met Toulouse.

2 uur geleden
Jans richt zich na langer aanblijven kwartet op duel met Sparta

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht-trainer Ron Jans is zeer te spreken over het langer aanblijven van Jens Toornstra, Vasilis Barkas, Ryan Flamingo en Nick Viergever. Het contractnieuws over het kwartet werd deze week bekendgemaakt. Volgens Jans zorgt het voor continuïteit.

4 uur geleden
FC Twente contracteert jeugdspeler Ribbers

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente heeft jeugdspeler Jort Ribbers tot medio 2026 vastgelegd. De 19-jarige aanvaller uit Lochem maakt al sinds zijn jeugd deel uit van de opleiding en zit dicht tegen het eerste elftal aan.

4 uur geleden
PSV neemt Tillman definitief over van Bayern München

EINDHOVEN (ANP) - PSV neemt de 21-jarige Malik Tillman definitief over van Bayern München, zo meldt de kersverse landskampioen. De Amerikaanse middenvelder werd dit seizoen gehuurd en PSV heeft besloten om de koopoptie in het contract te lichten.

4 uur geleden
Van 't Schip wil met ruime Ajax-selectie vijfde plek verdedigen

AMSTERDAM (ANP) - Ajax speelt zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Almere City. Trainer John van 't Schip kent het belang van het duel. Een zege is nodig om de vijfde plek in de Eredivisie te behouden en de play-offs te ontlopen. NEC en FC Utrecht maken ook nog kans op de vijfde plaats.

4 uur geleden