Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Engeland verliest met Cohen lid van gouden WK-ploeg 1966

Engeland verliest met Cohen lid van gouden WK-ploeg 1966

LONDEN (ANP) - De Engelse oud-international George Cohen is op 83-jarige leeftijd overleden. Cohen maakte deel uit van de nationale voetbalploeg die in 1966 het WK in eigen land won. Hij speelde 37 interlands voor zijn land. In 1966 speelde hij elke minuut van de Engelse duels op het WK.

Cohen speelde zijn gehele loopbaan bij Fulham. Die club maakte vrijdag zijn overlijden bekend. Tussen 1956 en 1969 speelde Cohen liefst 459 wedstrijden voor de Londense club. Een knieblessure op 29-jarige leeftijd maakte een vroegtijdig einde aan zijn loopbaan.

"Iedereen bij Fulham Football Club is diep bedroefd door het overlijden van een van onze grootste spelers ooit", schrijft de club.

Van de Engelse ploeg die in 1966 de WK-titel veroverde zijn met Bobby Charlton en Geoff Hurst nog twee spelers in leven.

Meer uit Voetbal

Van Boekel videoscheidsrechter bij finale van Europa League

NYON (ANP) - Pol van Boekel is op 22 mei videoscheidsrechter bij de finale van de Europa League tussen Atalanta en Bayer Leverkusen. Dat heeft de Europese voetbalbond bekendgemaakt.

17 minuten geleden
Spits Giroud vertrekt na drie seizoenen bij AC Milan

MILAAN (ANP) - Olivier Giroud vertrekt aan het einde van het seizoen bij AC Milan. De 37-jarige spits heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen.

19 minuten geleden
Guardiola wil historie schrijven met Manchester City

MANCHESTER (ANP/RTR) - Manchester City heeft een historische prestatie voor het grijpen in het Engelse voetbal. De club kan dit seizoen voor de vierde keer op rij de titel veroveren in de Premier League en dat is een club niet eerder gelukt.

1 uur geleden
Blessure Aké lijkt mee te vallen, maar onzeker voor Spurs

MANCHESTER (ANP) - De blessure van Nathan Aké lijkt niet ernstig. Trainer Pep Guardiola van Manchester City zei in een persconferentie dat de verdediger zich zondag al een stuk beter voelde en maandag mogelijk al weer kan trainen. Hij liet zich niet uit over de inzetbaarheid van Aké dinsdag in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

2 uur geleden
Oranje-international Miedema na zeven jaar weg bij Arsenal

LONDEN (ANP) - Vivianne Miedema vertrekt bij Arsenal. De 27-jarige spits van Oranje kwam zeven jaar lang uit voor de Londense club en heeft een aflopend contract.

3 uur geleden
Maduro volgt Pastoor op als trainer Almere City FC

ALMERE (ANP) - Hedwiges Maduro begint bij Almere City FC aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. De achttienvoudig international van Oranje komt over van Ajax, waar hij als assistent bij het eerste elftal werkt. Bij Almere is Maduro de opvolger van Alex Pastoor, die een maand geleden bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken. Hij heeft een contract voor twee seizoenen getekend.

3 uur geleden
Almere-speler Post (35) beëindigt profloopbaan

ALMERE (ANP) - Danny Post stopt na dit seizoen als profvoetballer. De 35-jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij Almere City FC, waar hij dit seizoen in de competitie slechts één keer in actie kwam. Op 13 augustus maakte hij tegen FC Twente het eerste doelpunt van Almere in de Eredivisie.

5 uur geleden