Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elon Musk moet mogelijk nek- en rugoperatie ondergaan

Elon Musk moet mogelijk nek- en rugoperatie ondergaan

LOS ANGELES (ANP) - Elon Musk moet mogelijk een nek- en rugoperatie ondergaan. De operatie zou een mogelijk gevecht tussen Musk en Facebookbaas Mark Zuckerberg in de weg kunnen staan. De 52-jarige X-baas krijgt binnenkort een MRI van zijn nek en rug, schrijft hij op zijn eigen platform.

Het gevecht tussen de baas van Facebook en de eigenaar van X, voorheen Twitter, hangt al enige tijd in de lucht. Aanleiding was de lancering van Threads, een nieuw social medium van Zuckerberg, gebaseerd op het toenmalige Twitter. Volgens Musk zou de wereld dan lijdzaam moeten toezien hoe iedereen door Zuckerberg "onder de duim" wordt gehouden. Een X-gebruiker zei toen tegen Musk dat Zuckerberg jiujitsu kende, waarop Musk grappend zei dat hij wel in was voor een kooigevecht als Zuckerberg dat ook zou zijn.

Musk weet deze week of de operatie een gevecht in de weg zal staan. De ondernemer heeft al langere tijd last van "megarugpijn". Als Elon Musk en Mark Zuckerberg daadwerkelijk met elkaar in gevecht gaan, dan wordt het duel rechtstreeks uitgezonden op X.

Meer uit Buitenland

18-jarige opgepakt voor hulp bij plannen aanslag op Spelen

PARIJS (ANP) - De Franse politie heeft donderdag een 18-jarige man gearresteerd die mogelijk heeft geholpen met het voorbereiden van een aanslag op de Olympische Spelen. Hij stond in contact met een leeftijdgenoot die eerder deze week werd aangehouden, melden Franse media.

1 uur geleden
NBC: Obama spreekt binnenkort steun uit aan Harris

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse oud-president Barack Obama spreekt binnenkort publiekelijk zijn steun uit aan Kamala Harris als nieuwe presidentskandidaat, meldt NBC. De Amerikaanse tv-zender schrijft op basis van vier bronnen dat Obama zijn steun aan de vicepresident al privé heeft uitgesproken.

2 uur geleden
Dodental aardverschuivingen Ethiopië verder opgelopen

ADDIS ABEBA (ANP/AFP) - Het dodental door aardverschuivingen in het zuiden van Ethiopië is opgelopen naar bijna 260, meldt OCHA op basis van lokale autoriteiten. De VN-hulporganisatie verwacht een verdere stijging naar tot wel vijfhonderd.

2 uur geleden
Doden en gewonden in Taiwan door tyfoon Gaemi 

TAIPEI (ANP/DPA/AFP) - In Taiwan zijn zeker twee doden gevallen door tyfoon Gaemi. Er zijn minstens 279 gewonden geteld. Daarnaast worden negen bemanningsleden van een gezonken vrachtschip vermist. Door Gaemi zijn ook 21 mensen om het leven gekomen in de Filipijnen.

5 uur geleden
Poetin en Assad bespreken in Moskou situatie Midden-Oosten

MOSKOU (ANP/RTR/AFP) - De Russische president Vladimir Poetin heeft op woensdag Bashar al-Assad, de president van Syrië, in Moskou ontmoet. Dit meldt Poetins persdienst op donderdag.

5 uur geleden
Opnieuw hoge temperatuur gemeten, net geen nieuw record

LONDEN (ANP) - Het blijft wereldwijd uitzonderlijk warm, ook al is er net geen nieuw record geregistreerd. Op dinsdag was de gemiddelde temperatuur in de wereld 17,15 graden. Dat is een fractie lager dan het record van maandag, toen het gemiddelde na correctie uitkwam op 17,16 graden.

5 uur geleden
Vluchten Frankfurt na protest hervat, ook weer actie in Oslo

FRANKFURT (ANP/RTR/AFP) - Het vliegverkeer op Frankfurt Airport wordt geleidelijk hervat na een actie van klimaatactivisten, meldt de luchthaven. Betogers van Letzte Generation hadden zich aan het asfalt vastgeplakt. Activisten zeggen ook weer actie te voeren in Noorwegen.

5 uur geleden